fbpx

Lint
Beschikbaar vanaf: 16 juni 2023
2 jour(s) / par semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Philippe zijn achtergrond situeert zich binnen HR en dan voornamelijk binnen payroll.
Philippe is zijn loopbaan gestart als HR-officer in een kleine luchtvaartmaatschappij in Antwerpen.
Daarna is hij overgestapt naar een wereldwijde speler in outsourcing van payrollprocessen.
Toen was hij verantwoordelijk voor de payrolladministratieprocessen van Ford Genk en stuurde hij een team van 8 mensen aan.
Daarna is hij presales gaan doen en evolueerde hij steeds meer en meer richting service delivery manager.
Service delivery in payroll, een systeem onderhouden en een uitvoering van een complex proces met heel veel individuen, zorgen dat dit allemaal vlot loopt, zorgen dat de klant tevreden is en het team gemotiveerd is en uiteindelijk de resultaten goed zijn.
Philippe doet heel graag sales maar vanuit de overtuiging van de klant helpen ermee te helpen, hij moet zelf overtuigd zijn van het product of de dienst. Hij bekijkt het vanuit het standpunt van klant, wat zou ikzelf doen als klant?
Philippe heeft heel wat ervaring in het opereren in de driehoek van team, klant en organisatie
Hoe kan ik het werk hier veranderen, hoe kan ik de klant nog beter bedienen, gebruik makend van de oplossingen die er zijn?
Philippe gelooft zelf heel sterk in technologie en houdt dan ook van het bedenken en ontwikkelen van oplossingen voor de problemen van de klanten. Zo is Philippe in de innovatie terecht gekomen omdat hij zelf continu op zoek is naar nieuwe dingen.

Daarnaast is Philippe zeer sterk in het coachen van teams bij het houden van plezantere en productievere meetings. Je ziet er direct de impact van, daar krijgt hij energie van.
Philippe heeft heel wat talenten in interpersoonlijke relaties en in bedrijven helpen om op een andere manier te gaan werken.
Teammanagement en teamcollaboratie: hoe zorg je ervoor dat je team het beste van zichzelf geeft en het ook nog eens leuk vindt?

Operaties, blijvende dienstverlening, payroll, teammanagement en teamcollaboratie

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N000003Uzc0QAC Philippe