fbpx

Ik vertaal vragen en noden van bedrijven naar duidelijke briefings. Zo benut ik de tijd van medewerkers maximaal en worden de centen op de juiste manier ingezet. Ik bijt me graag vast in een complex project en laat pas los wanneer alle processen en rollen goed zitten. Heb je nood hebt aan structuur, coördinatie en beweging in digitale design- en marketingprojecten? Contacteer me gerust!

Beschikbaar vanaf: 20 januari 2021
2 jour(s) / par semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Marinka heeft vooral ervaring in projectmanagement op digitale projecten (webapplicaties, websites, grote platformen, ...)
Daarnaast doet ze ook marketingondersteuning algemeen (marketingmanager in corporate die geen tijd heeft om een project te begeleiden waar zij dit dan op zich neemt)
Daarnaast heeft Marinka ook ervaring in changemanagement/crisismanagement (zorgen dat iedereen op zijn plaats zit en weet wat van hem verwacht wordt)
Zaken waar Marinka erg goed in is zijn intern projecten trekken, nieuwe flows opmaken, processen opzetten, procesmanagement
Ook operationeel management (feeling met de sector, communicatie/marketing/digitalisering)
Marinka heeft geen voorkeur qua sectoren, ze vindt veel afwisseling juist heel boeiend.

Marinka is een zeer vlotte, dynamische dame die heel gedreven en heel werklustig over komt.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N000003VImhQAG Marinka