fbpx

Ik heb meer dan tien jaar ervaring als technical writer en copywriter in de IT-sector. Release notes, softwarehandleiding en bijbehorend opleidingsmateriaal schrijven. Copywriting voor blogs, artikels, webpagina's, flyers, brochuers, klantgetuigenissen, whitepapers...over IT-gerelateerde onderwerpen.

Beschikbaar vanaf: 25 januari 2021
3 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

📚 Natacha - Creatieve Generalist en Taalexpert


Maak kennis met Natacha, een gepassioneerde en creatieve generalist met een diepgaande expertise in taal en tekst. Met maar liefst 13 jaar ervaring als technical writer bij RealDolmen, waar ze eindgebruikershandleidingen en release notes schreef in het Nederlands en Engels, heeft Natacha een stevige basis opgebouwd in zowel technisch als creatief schrijven.


🖋️ Expertise

Natacha blinkt uit in verschillende domeinen, waaronder:

  • Technical Writing: Het vertalen van complexe technische informatie naar heldere en begrijpelijke teksten is haar tweede natuur. Ze heeft uitgebreide ervaring in het creëren van technische documentatie.
  • Rédaction: Naast technisch schrijven heeft Natacha ook een passie voor creatief schrijven. Ze kan overtuigende en boeiende teksten produceren voor marketing en communicatie.
  • Vertaling en Revisie: Natacha beheerst zowel het Nederlands als het Engels en heeft ervaring met vertalingen en tekstrevisie.
  • Taaladvies: Als taalexpert is ze in staat om taalgerelateerde vragen en problemen aan te pakken.

📝 De Woordacademie

Met de droom om zelfstandig te worden, heeft Natacha De Woordacademie opgericht, een plek waar ze haar rijke ervaring en passie voor tekst en taal deelt. Of het nu gaat om technische documentatie, creatieve copywriting, vertalingen, tekstrevisie of taaladvies, Natacha staat klaar om zich vast te bijten in elk onderwerp en informatie om te zetten in leesbare en overtuigende teksten.


🤔 Analytisch Denker

Natacha is niet alleen creatief, maar ook een analytisch denker. Ze graaft diep in onderwerpen, analyseert informatie en lost problemen op, allemaal met als doel teksten te produceren die kloppen en effectief communiceren.


Met veel enthousiasme en toewijding creëert Natacha teksten voor websites, blogs, flyers, handleidingen, procedures en meer. Haar veelzijdigheid en passie voor taal maken haar een waardevolle partner voor tekst- en taalgerelateerde projecten.


Ontdek meer over Natacha's werk op haar website: De Woordacademie. 📖💡

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N000003VRfgQAG Natacha