fbpx

Ik ben Angelo Vandamme, oprichter van Hey You! Hey You! is een inbound agency. Dat wil zeggen dat we zowel nadenken over marketing, sales, als customer support. De hele 'customer journey' dus. Bij de vele diensten die we aanbieden hoort o.a. social media, e-mail marketing, web development, SEO, content writing, advertising, graphic design enzovoort. Misschien denk je nu, die doen alles, té mooi om waar te zijn. Maar, dat is net waar Hey You! voor wil staan. Uit eigen ervaringen als ondernemer merkte ik op dat marketing alleen al, héél veel subdomeinen heeft die elkaar beïnvloeden. Gooi daar sales en customer support bij en je bent helemaal overweldigd. Persoonlijk vond ik altijd snel iemand die mij kon verder helpen met of web development, of SEO, of advertising, maar ik had het moeilijk iemand te vinden die de volledige puzzel kon leggen binnen een prijscategorie die toegankelijk bleef als starter. 'Experts' waren dus al van dat lijstje geschrapt. Geloof ik dan niet in expertise? Natuurlijk wel. Maar experts worden pas relevant als je als organisatie groeit, het budget verhoogt en wanneer je ook gewoon een voldoende interessante business case kan maken om er een expert op te zetten. In de eerste jaren heb je volgens mij eerder een en manusje-van-alles nodig. Hieruit is Hey You! ontstaan: een team van freelancers die elk over een erg brede kennis beschikken en weten hoe verschillende domeinen elkaar beïnvloeden en vooral kunnen versterken. Onze expertise zit niet in één domein, onze expertise zit in de combinatie van marketing, sales, support en alle subdomeinen. Via digitaliseren? En automatiseren? En conversies optimaliseren? Ja! Maar vooral ook via een menselijke aanpak. Communicatie die mensen triggert en blijft plakken. Zoals op vrijdag aan den toog. Vlot, spontaan en persoonlijk. Mocht je jezelf herkennen in mijn verhaal en op zoek zijn naar een partner als Hey You! dan hoor ik het graag.

Gand
Disponible auprès de :
jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Marketering allrounder die zeer klantgericht te werk gaat.

Momenteel werkt hij via GIGHOUSE bij Eye Security: Allround Marketing (beurzen, events, marketing, B2B).

Ook werkt hij voor The House of HR waar hij verantwoordelijk is voor de organisate van het jaarlijkse personeels festival.


Angelo heeft ervaring met:

organisatie en opvolging van beurzen, evenementen, personeelsfeesten, aansturen van teams, projectmanagement; opbouwen van websites, socials, e-mailcampagnes, seo advertising, events, PR… Met focus op het aligneren van kanalen, op basis van data, gaat hij op zoek naar opportuniteiten om kanalen performanter te maken, communicatie te helpen stroomlijnen tussen iedereen die een rol heeft binnen marketing, etc.


Obv de noden en de doelstelling van de klant, zet Angelo een Marketing strategie op, gebaseerd op 15 mogelijke domeinen:

- RÉFÉRENCEMENT Rédaction

- CRM integration

- Conversie optimalisatie

- Chatbots

- E-commerce development

- E-mail marketing

- Event marketing

- Graphic design

- Lead nurturing

- Marketing automation

- Online advertising

- Social media marketing

- Web analytics

- Web development


Angelo omschrijft zichzelf eerder als een generalist dan een specialist in & bepaald deeldomein.

Hij vertrekt steeds vanuit een strategische setting, maar voert zelf ook operationeel de zaken uit.


Angelo is heel vlot en sociaal en een enorm gedreven en harde werker. Komt zeer gepassioneer over en houdt van zijn job.

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N000004V64CQAS Angelo