fbpx

Ik behaalde in 1993 mijn professionele bachelor Accountancy om mij vervolgens te specialiseren als Consultant Social law. In 1994 startte ik als support accountancy en kort daarna als HR Officer bij Group Decruy, om na twee jaar de fakkel over te nemen als HR Manager Group Decruy, waaronder productiebedrijven MDR en DH, groep Casteelken, groep Sportline en tal van spin-offs … . In 2007 startte ik samen met een aantal vennoten het concept Jobintro op, een personal coaching kantoor voor de latent werkzoekende, die later werd geïmplementeerd onder de huidige HR provider Introduce. Introduce, opgericht door HR Managers, voor HR Managers en bedrijfsleiders. Vanuit het motto ‘small is beautiful' gaan we de uitdaging aan om met (soms kleine) kwalitatieve stappen vanuit onze ervaring en expertise, grote stappen te kunnen verwezenlijken zowel voor klant bedrijf, als kandidaat sollicitant in het zoeken naar de juiste professionele uitdaging, de gepaste competenties en waarden. In 2019 werd na meer dan 25 jaar afscheid genomen van de bedrijvengroep Decruy en ging ik aan de slag als HR Manager bij de bedrijvengroep Lefevere van de familie Billiet, waaronder de bedrijven Triplaco en het recent overgenomen bedrijf Beveka. Door de huidige Corona crisis run ik momenteel samen met mijn medezaakvoerders ons bedrijf Introduce, die zijn 10 jarig bestaan viert.

Beschikbaar vanaf: 4 juli 2022
2.5 dag(en) / per week
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Carlu is een ervaren HR Manager met een bewezen geschiedenis van werken in de HR-industrie.
Bekwaam en ervaren in onderhandelen, talentmanagement, sociaal recht, netwerken, HR-consulting, coaching en payroll.
Sterke Managing Partner en eigenaar https://www.introduce.be/nl/, een high-end HR-provider opgericht door HR-managers voor HR-managers, directeuren en CEO's.
Interim Management - Recruitment & Selection - Assessment & Development Centers - Advisory
focus op middle and top management
specialisatie:
- Human Resources
- Sales & Marketing
- Engineering & Production
- Procurement, Logistic & Supply chain

Carlu is meer dan 27 jaar actief als HR Manager binnen KMO's en familiale bedrijvengroepen (vooral productiebedrijven)
De laatste 13 jaar heeft hij dit gecombineerd met Introduce (midden en hoger kader en C-level)
Het liefst voert Carlu een volledig HR beleid binnen een bedrijf, binnen een KMO form scratch een HR beleid ontwikkelen.
Carlu deelt graag zijn HR passie en visie voor creatieve oplossingen.

Carlu is een zeer vlotte, gedreven man die zeer bekwaam en ervaren over komt en die heel gepassioneerd is door wat hij doet.

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N000004W7fQQAS Carlu