fbpx

In 2001 studeerde ik af aan Katholieke Hogeschool Mechelen en had ik het diploma Beheer, Toerisme en Recreatie op zak. Ik ging aan de slag als receptioniste en merkte al snel dat administratieve organisatie me zeer goed lag. Bij DEME werkte ik tussen 2003 en 20011, als management assistant voor de Area Director India-Middle East met een heel divers takenpakket gericht op internationale communicatie. Vervolgens ging ik binnen dezelfde groep aan de slag in het team prequalificatie voor internationale projecten mbt windenergie. Tussen 2014 en 2020 werkte ik als Office & HR Manager bij Exypnos ( innovatieve projectwerking - 14 medewerkers). Sinds 9/2020 ben ik zaakvoerder van Admore: ik bied oplossingen om ondernemers te ondersteunen zodat zij zich kunnen concentreren op hun kerntaak. Ik doe dit door de dagdagelijkse opvolging mbt office management, HR, administratieve procesoptimalisatie te behartigen. Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door een pragmatische aanpak, gestructureerd en georganiseerd, met de nodige discretie, betrokkenheid en een flinke dosis enthousiasme!

Sint-Gillis-Waas
Beschikbaar vanaf: 1 januari 1700
1 jour(s)/par semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Ervaren administratieve duizendpoot met die een brede scope aan algemeen ondersteunende projecten kan aangaan.
Zaken die Veerle met de volle overtuiging op zich neemt:
- Office management
- Aankoop
- Voorbereiding boekhouding
- Personal assistant
- HR gerelateerde topics: opmaak arbeidsreglementen, loonoptimalisaties
- Rekrutering
- Contact per sociaal secretariaat

Qua sector heeft ze een zeer diverse ervaring, maar toch een stiekeme voorkeur voor de bouwsector.

Organisatorisch talent, een harde werker en iemand die niet terugschrikt om nieuwe dingen te leren; Een echte aanwinst in je team die spontaan ook optreedt als motivator voor de rest van je team.

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N000004WCBxQAO Veerle