fbpx

Ik ben Kimberly Van der Taelen, de bezieler van K-Impact. Als ondernemer kan ik al op een uitgebreide ervaring terugblikken. Zo was ik 13 jaar lang de drijvende kracht achter de schermen van B&C Design (later BC Signature) waarbij ik ervoor zorgde dat alle bedrijfsprocessen vlot verliepen en heb ik doorheen de tijd elke mogelijke taak binnen het bedrijf uitgevoerd, gaande van administratie, financiën en HR, over sales, marketing en customer care, tot het assisteren in het atelier bij de installaties in drukke tijden. Na het ontstaan van BC Signature, groeide de onderneming uit tot een franchise met op zijn hoogtepunt 13 vestigingen in België, waarbij ik focuste op het opvolgen van de administratieve en financiële taken binnen het bedrijf. Bij EY leerde ik, als rechterhand van één van de partners, al deze principes toepassen binnen de context van een multinational. EY (vroeger Ernst & Young) is één de topspelers in accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies. Tijdens de 4 jaar bij EY, heb ik ook een uitgebreide kennis opgedaan in het gebied van consulting. Daarnaast kan ik terugvallen op een heel brede kenniswaaier die ik opdeed tijdens de bacheloropleidingen Psychologie en Office Management. Alhoewel EY een fantastische werkgever is en het werken in een internationale context heel interessant is, voel ik dat mijn echte passie bij de KMO ligt met een sterke voorliefde voor solopreneurs. In 2019 besliste ik dat deze liefde voor het ondernemen niet langer onderdrukt kon worden en ontstond K-Impact om starters, solopreneurs en kleine ondernemingen te helpen en zo mijn kennis en passie kunnen delen en hen heel veel leergeld te kunnen besparen.

Machelen
Beschikbaar vanaf: 15 februari 2021
3 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Freelance Admin Experte die ook zeer sterk is in financiële materies.
Kimberly kan ingezet worden ter ondersteuning van volgende zaken:

- Algemene administatie: onthaal, mailings, telefonie, ...
- Agendaplanning + organiseren van meetings
- Travel organisatie
- Personal Assistant
- Volledige voorbereiding van boekhouding
- Debiteurenbeheer
- Opvolging facturatie
- Optimalisatie van financiële processen
- Teambuilding organiseren
- Office management
- ...

Kimberly is een enorm sympathieke dame in de omgang die een helikopterview hanteert: ze hoort en ziet snel waar er nood is aan hulp en ondersteunng en stelt zich dan ook zeer flexibel op in het aanleveren van deze hulp.
Multi-inzetbaar, denkt mee met de klant in kwestie en steunt op haar jarenlange ervaring!

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N000004WjhhQAC Kimberly