fbpx

Toegewijde en generalistische HR manager met 16 jaar ervaring in een Belgisch-Nederlandse omgeving. Heeft oog voor het stroomlijnen van hard skills, zoals comp&ben, loonverwerking, salary splits, persoonsgebonden verzekeringen, arbeidsreglementen, policies, arbeidscontracten en andere bijbehorende admin. Ook soft skills waaronder werving en selectie, vertrouwenspersoon en preventieadviseur (basisniveau). Is gedreven in het pragmatisch oplossen van complexe kwesties en uitdagingen, o.a. arbeidsrecht, sociale wetgeving en payroll.

Brecht
Disponible à partir du : 1er septembre 2021
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Mariella heeft 16 jaar in loondienst gewerkt als HR & EHS Manager bij Fresenius Kabi. Daar had ze een zeer generalistische rol, zowel in soft als hard HR. Zaken die Mariella toen deed waren bijvoorbeeld:
● Algemene HR-administratie, zoals contracten, loonverwerking, policies/reglementen, thematische verloven, etc.
● Salary splits dossiers (België-Nederland, België-Duitsland, België-Frankrijk, Nederland-Duitsland) van directieleden behartigen.
● Loonoptimalisatie : flexibele verloning, aandelenopties, warranten, CAO-90 loonbonus, maaltijd/ecocheques, forfaitaire vergoedingen, verzekeringen.
● Wagenparkbeheer.
● Handhaven van loonbudgetten en leasebudgetten voor auto's.
● Grondige kennis van arbeidsrecht en sociale wetgeving.
● Onderhandelen met comitéleden, belastingdiensten en selectiebureaus.
● Preventieadviseur niveau III (basis).
● Vertrouwenspersoon.
● Werving en selectie.

In februari 2021 heeft Mariella de stap gezet naar freelancer. Ze heeft reeds 1 opdracht achter de rug en dit vond ze echt geweldig. Haar serieuze bagage aan kennis en ervaring kunnen dleen en die nog verder kunnen opbouwen, geeft haar enorm veel energie. Tijdens die eerste freelance opdracht was Mariella verantwoordelijk voor:
• Aanvragen van eretekens van de Arbeid bij FOD WASO en gemeentes.
• Screenen en up-to-date maken van arbeidsreglement, policies, thematische verloven en PowerPoint presentaties.
• Algemene HR-administratie.

Mariella heeft oog voor het volledig stroomlijnen van een HR-pakket (hard en soft skills), zoals compensation & benefits, HR administratie, talent management, etc. Mariella vindt het fijn om nieuwe talenten te screenen en aan te trekken in samenwerking met leidinggevenden. Mariella is gedreven in het pragmatisch oplossen van complexe kwesties en uitdagingen, zoals o.a. arbeidsrecht, sociale wetgeving en payroll (ook salarissplits), en adviseert hierbij de betrokkenen. Ook het optreden als preventieadviseur niveau III voor het welzijn, veiligheid, ergonomie en hygiëne op het werk is iets waar Mariella ervaring in heeft.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N000005p1iDQAQ Mariella