fbpx

Ruiselede
Beschikbaar vanaf: 31 december 2022
jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Laurence uit Ruiselede begon haar carrière bij Anticimex. Anticimex is een internationaal bedrijf met hoofdzetel in Zweden en afdelingen in heel wat landen.
Ze was de eerste (of 1 van) digital marketeer binnen het bedrijf en heeft daardoor echt van alles mogen doen.
Na anderhalf jaar stopte haar verantwoordelijke en kreeg ze dit positie waardoor ze zowel verantwoordelijk was voor de online als offline marketing, copywriting, e-mails, beurzen, SEO, enz.
Ze stond ook de digital marketingteams van Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk en volledige Benelux bij en gaf hen opleidingen.

Anticimex deed ook heel wat overnamers, waarbij ze de coördinatie deed om de online/offline marketing van de overgenomen bedrijven te integreren in die van anticimex of net hun identiteit te bewaren.

Ze kwam op een punt dat ze niet direct verder kon groeien en op dat moment werd ze ook gecontacteerd door Pauwels consulting, ze is vrijblijvend gaan luisteren en had anderhalve week later eigenlijk een aanbod. Ze heeft dat aangenomen om verder te kunnen groeien. Hier heeft ze anderhalf jaar gewerkt en haar job was een frisse wind door het bedrijf laten waaien. Door corona was er niet genoeg budget voor 2 digital marketeers waardoor haar verhaal stopte.
Hierna ging ze nog voor een ander bedrijf werken, maar hier was ze niet gelukkig omwille van de enorme controle die er werd gedaan op haar werk.
Elke minuut in haar agenda moest ingeplant zijn en tot op de letter correct uitgevoerd worden.

Daardoor heeft ze de sprong gemaakt naar freelancer. Haar voorkeur bij opdrachten gaat uit naar: branding, webdesign, SEO, e-mailmarketing, alles met photoshop en indesign.
Ze kan eigenlijk heel breed gaan wat marketing betreft.
Wat ze liever niet doet is social media marketing en offline marketing. Denk bij die laatste aan events, beurzen, pers, PR

Qua sector geeft ze de voorkeur aan alles met dieren en starterssituaties.
Ze geeft meerdere keren aan dat ze iemand is die enorme nood heeft aan vrijheid - vertrouwen - vakmanschap in haar werk. Ze geeft ook aan de voorkeur te geven aan pull marketing, geen push.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N000006hcbtQAA Laurence