fbpx

Medior Full Stack developer, voltijds zelfstandig. Met voorkeur en voornaamste ervaring ik back-end .NET en PHP. 3 sterktes: 1. Communicatie 2. Leergierig 3. Autodidact Ik heb vooral ervaring als developer, maar ook heel wat kennis als system engineer en leidinggegevende. Als bedrijfsleider van een team van freelancers en hosting bedrijf dat ik gestart ben tijdens mijn studententijd dat ondertussen groeide tot een van de grotere spelers van België. Al programeerende van mijn 14j wat starte bij het bouwen van een eerste website. Ik heb het geluk dat ik mijn hobby heb kunnen uitbouwen tot mijn carrière. Ik kan hierdoor op vrij jonge leeftijd al een ruim portfolio voorleggen. Ik verdiepte me ook in server beheer, networking en virtualization (Docker, KVM, ...) en richtte in 2020 een kleinschalig hosting bedrijf op (grotendeels game servers in docker en virtual private servers). In 2022 kochten we dan een grotete B2B speler op waardoor we vooral op de professionele markt konden richten en cloud / managed colocation services aanbieden. IT kennis: HTML / CSS (SCSS) / JavaScript .NET / C# / PHP / Laravel SQL / MySQL / MS SQL Angular / React Naast het software development dat ikzelf doe hebben we binnen Wizzou (het team van freelancers) ook Marketing, Design, Social media en video editing specialisten. Als u hiervoor interesse heeft contacteer me dan voor een connectie.

2840
Beschikbaar vanaf: 22 mei 2023
3 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :


- Staat open voor .NET development functies (full stack of backend), of kan ook als bv. Java/PHP dev.

- 2 jaar ervaring opgedaan nu als .NET developer, ook veel ervaring als zelfstandige al opgedaan. ( maar programmeert reeds van zijn 15 jaar)

- Formation Bachelor Informatica HoGent (zomer 2021 behaald met grote onderscheiding).Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N0000078nyyQAA Tim