fbpx

Ik ben Mourad van MC Copywrite. Als gepassioneerde copywriter heb ik maar één doel voor ogen: uw bedrijf/dienst/product in de schijnwerpers krijgen en uw klanten stimuleren om tot actie over te gaan. Voor alle content van blogs, webteksten, mails, nieuwsbrieven en advertenties (Google Ads, Facebook Ads, Leadforms,...) kan u bij mij terecht. In ruil voor uw vertrouwen krijgt u de garantie op kwalitatieve, creatieve en wervende copy die voldoet aan alle SEO-voorwaarden. Als Master in de Taal -en Letterkunde Engels, kan ik ook al uw webteksten hertalen (dus niet hersenloos vertalen) van het Engels naar Nederlands en vice versa. Ik ben gebrand op heldere communicatie, waardoor de samenwerking steeds verloopt volgens de verwachtingen van beide partijen. Laat me dus weten wat ik voor u kan doen.

Berchem
Beschikbaar vanaf: 24 mei 2021
7 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

PrécisionPonctuelCommunicationsOffice 365Rédaction de contenu / Marketing de contenuRédaction de contenu/ Marketing de contenuCommunications externesCommunication interneCommunication marketingCommunications en ligneBlogsRédaction de la lettre d'informationGénération et développement de prospectsMédias sociauxB2BB2CRelations publiquesRecherche de mots-clésRédactionRecherche de mots-clésCréation de liensRÉFÉRENCEMENTGénération de leadsTraductionOffice 365

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Mourad uit Berchem is leerkacht Engels - Geschiedenis. (momenteel bezig aan master Taal- en Letterkunde Engels, afgestudeerd juni 2022)
Na al jaren alle copywriting voor de school te hebben gedaan, is hij zelfstandige in bijberoep geworden.
Nu zoekt hij freelance opdrachten als copywriter en vertaler.

Hij is onmiddellijk gestart met opdrachten voor een Yeb Agency, online marketing agency. Hier schreef hij blogs, webteksten, advertenties, google ads, leadforms, enz.
Daarnaast doet hij ook de interne communicatie voor de jeugdwerking in Antwerpen.

Mourad schrijft bij zijn contact skills dat hij ervaring heeft met SEO. Hij is geen expert, maar doet veel zoekwoordenanalyse voor zijn copywriting, hij vindt enorm belangrijk.

Naast copywriter is Mourad ook vertaler NL-ENG en ENG-NL.

Hij is zv in bijberoep en kan dus naast de 20 uur dat hij les geeft tijd maken voor opdrachten.

De 3 pijlers van Mourad:
- Heldere communicatie
- Deadlines respecteren
- Klanten mogen kwaliteit verwachten. Mourad maakt er ook geen probleem van om na aflevering van zijn werk nog aanpassingen te doen naar de wensen van de klant.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N0000079hDfQAI Mourad