fbpx

Berlinda

Assistance administrative

- Ik neem graag verantwoordelijkheid. - Voel mij verantwoordelijk voor een goed verloop van de opdrachten. - Hou ervan om processen te verbeteren waar nodig en dit samen met de mensen. - Belangrijk om procedures te volgen – zelf ben ik gestructureerd. - Heb geduld om andere mensen nieuwe dingen aan te leren. - Opvolging vind ik belangrijk om het gewenste resultaat te bekomen - Belangrijk om mensen te motiveren om resultaat te halen. - Planning vind ik een must om je eigen werk en dat van andere goed te organiseren en om altijd het overzicht te behouden. - Goede inzicht over welke zaken voorrang krijgen. - Belangrijk om de relatie tussen klant en de organisatie duurzaam te houden.

Lichtervelde
Beschikbaar vanaf: 7 november 2023
3 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

Soutien administratifGestion ERPEntrée des donnéesCodage, classement et archivage des documentsAuditen Van Administratieve OrganisatieImplementeren Interne AuditSuivi de la facturation et des obligations en matière de TVAContrôle des facturesRecouvrement des facturesPréparation des facturesEnvoi de rappels de paiementContacts Recouvrement de créances, Comptabilité, Assureurs-créditOrdres de suiviContact téléphonique avec les clientsTraitement des commandesEffectuer des paiements FournisseursTraitement des factures FournisseursSuivi Comptes créditeursAdministrationRécit de l'histoireLogistiqueAccueillir les nouveaux employésSuivi de l'évaluation et de la formationNégociation syndicalePrécision

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Berlinda uit Lichtervelde heeft meer dan 12 jaar ervaring in administratie en is sinds maart 2021 actief als freelancer.
In haar laatste job in vast dienstverband waren Berlinda haar taken:
- opstellen wekelijkse productieplanning
- opmaak offertes
- opvolgen bestellingen
- aanmaken productie orders
- voorraad opvolging
- onderhandelen prijzen
- communicatie leveranciers
- verzendingen binnen- en buitenland
- opmaak verkoopcontracten
- opmaak ISO certificaten 9001 en 9010
- contact avec les clients
- ...

Berlinda is op zoek naar volgende opdrachten:
-Allround administratie.
-Boekhoudkundig bediende
Haar voorkeur gaat uit naar korte deeltijdse opdrachten.

De 3 pijlers van Berlinda zijn:
- Heel snel leren
- Zelfstandig
- Doelgericht/resultaatgericht

Berlinda blijft zich bijscholen.
Oorspronkelijk heeft ze lager en secundair onderwijs gestudeerd, maar ze voelde al snel dat ondernemen in haar bloed zat.
Ze heeft volgende cursussen gevolgd:
-kantoor en verkoop
-administratief commercieel bediende
-social media en marketing

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N000008lauQQAQ Berlinda