fbpx

Hi, ik ben Mientje, freelance grafisch ontwerper met een boon voor logo's en branding. Sinds 2018 ondersteun ik met Studio Hermine ondernemers om een sterk merk neer te zetten, door meer impact te creëren met hun visuele identiteit. Als freelancer help ik op dit moment al een aantal spelers uit uiteenlopende sectoren: vastgoed, voeding, bouw, retail, ... Samenwerkingen waar ik stuk voor stuk veel plezier en voldoening uit haal! WAARVOOR KAN JE BIJ MIJ TERECHT: - Drukwerk: folders, flyers, affiches, banners, visitekaartjes, briefhoofden voor offertes en facturen, ... dit van concept tot volledig afgewerkt product (conform de gevraagde huisstijl). - Online: opmaak social media posts of templates, banners voor je website of nieuwsbrief, advertenties, keynote & presentatie-ontwerp, ... - Logo & branding: op basis van de nodige input ga ik aan de slag om een logo en volledige huisstijl te (her)ontwerpen die 100% bij de klant past. WAAROM SAMENWERKEN MET MIJ: - Eén vast & betrouwbaar aanspreekpunt voor al je grafische 'shizzle'. - Ik werk graag samen met gedreven ondernemers. - Ik denk in beelden en heb daardoor weinig woorden nodig om te weten wat jij als klant bedoelt.

Meise
Beschikbaar vanaf: 1 november 2022
3 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Mientje studeerde Product Ontwikkeling in Antwerpen en werkte altijd als product ontwerper, maar voelde zich altijd aangetrokken tot het grafische gedeelte.
Nu ze 2 kindjes heeft, startte ze haar eigen bedrijf op al grafisch vormgever waarbij ze zich specialiseert in:
- logo's & branding
- geboortekaartjes
- templates voor social media

Ze houdt ervan om creatief te denke dus creeert graag haar eigen stijl maar als het opdrachten zijn waarbij er bvb al een huisstijl is en rebranding moet gebeuren of een kleine opfrissing is dat ook goed.
Ze werkte lang in de Vastgoed en ze heeft een vaste klant dat een vastgoedbedrijf is.


Mientje beschrijft haar stijl als iets heel strak maar met een speelse touch.
Neem zeker een kijkje op haar website: www.studiohermine.be
Ze is dus vooral bezig met het offline gedeelte.

Connaissances linguistiques :
- Nederlands, (moedertaal)
- Engels (zeer goed)
- Frans (basis)

3 piliers :

- Ze is iemand die altijd heel snel door heeft wat de klant wilt kan dat kan ze doortrekken in haar otnwerp (plantrekker)
- Ze houdt van heldere communicatie
- Ze is flexibel in de stijl dat er gevraagd wordt

In haar vrije tijd is ze bezig met:
- skiën
- koken
- creatief bezig zijn

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000A5g80QAB Mientje