fbpx

Marie

Assistant de gestion

Mijn professionele carrière begon in 2012 bij IKEA Gent als Sales medewerker. Dat was alvast mijn eerste ervaring met klantenservice en verkoop. Tijdens deze part time job, behaalde ik mijn Bachelor in Gezinswetenschappen aan Odisee in Schaarbeek. Tijdens mijn studie werkte ik in het kader van mijn stage ook als Vluchteling Begeleider bij VZW De Tinten in Gent en als Ceremonie Verantwoordelijke bij Crematorium Lochristi. In 2016 begon ik mijn carrière bij ArcelorMittal, waar ik mijn vaardigheden in orderbeheer, customer service en supply chain management ontwikkelde. Tijdens mijn tijd bij dit internationaal bedrijf voltooide ik verschillende trainingen in gezondheid en veiligheid, time management en productiestappen in de staalproductie. Ik heb in dit bedrijf ook altijd mijn uitgebreide talenkennis kunnen inzetten: Engels, Duits en Frans. In 2017 groeide ik door naar de dienst Supply Chain Management waar ik mee de customer support, stock flow, klant leveringen en de productieplanning mocht opvolgen en aansturen. In 2019 besloot ik mijn talenkennis te verbreden door een Taalcursus Zweeds te volgen aan UGent. Tegelijkertijd werkte ik bij ArcelorMittal als supply chain medewerker en ontwikkelde ik mijn vaardigheden in softwareprogramma's zoals SAP, Mainframe, AS400, etc. In 2022 maakte ik de overstap als zelfstandige naar het Gentse bedrijf Digital Currency Academy als Digital Marketeer, Copywriter en Event Manager. Ik werd ook freelance Assistent van de CEO bij Craenvogel Consultancy. Ondertussen ben ik bij Digital Currency Academy doorgegroeid als Sales Representative, waar ik mijn verkooptechnieken verder ontwikkelde en nu mee het sales team aanstuur. Ik heb een passie voor reizen, gezonde levensstijlen, yoga en schaken, en houd van de Italiaanse keuken. Ik ben leergierig, flexibel en een echte teamplayer. Mijn sterke vaardigheden in softwareprogramma's en mijn vermogen om mensen te overtuigen, maken mij een waardevolle aanwinst voor elk bedrijf waar ik werk.

Gand
Beschikbaar vanaf: 17 november 2023
1 jour(s)/par semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

Recherche de mots-clésCréation de liensRÉFÉRENCEMENTGénération de leadsCalendrier des médias sociauxTraductionRédactionCommercieel PlanGénération et développement de prospectsMarketing mobileMarketing numériquePublicité sur TwitterPublicité sur YouTubePublicité sur InstagramPublicité sur LinkedInMailchimpApplications SEOSemrushCréation d'une boutique en lignePrécisionPonctuelERPOffice 365

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Maak kennis met Marie uit Gent. Een zeer vlotte, enthousiaste dame met een zeer brede ervaring. Marie kan uitpakken met haar talenkennis, ze is maar liefst viertalig!

Marie is zeer sterk in communicatie, zowel interne communicatie als copywriting, het schrijven van nieuwsbrieven, blogposts. Ze is ook sterk in het aansturen van een team en werkt steeds nauwgezet en gestructureerd. Marie is dus breed inzetbaar, hetzijnde op vlak van administratie, eventmanagement, sales, klantenservice, noem maar op. Momenteel is ze nog aan de slag in loondienst, ze kan vanaf 1 mei starten als freelancer. Liefst 4/5e, indien er mogelijkheid is tot af en toe remote werk, graag.


| Bon à savoir :

👌🏻 Bachelor – Gezinswetenschappen, Sociale Wetenschappen

👌🏻 Kennis van SAP, Outlook, Google Suite, Photoshop, SteelUser, Documentum, Provos, SASKIA PNP, MS500, NiposViewer

👌🏻 Taalcursussen Frans, Duits, Zweeds


| Marie in't kort:

🤝 +/- 15 jaar ervaring

🔎 Zoekt opdrachten binnen administratie, customer service, projectmanagement, copywriting

🌍 Nl, Eng, De (perfect), Fr (goed), Zwe (basis)

❤️ Sterkste troeven:

  • Flexibel, heeft geen kinderen en geen hobbies, heel ambitieus en bezig met haar carrière
  • Een durver en een echte doorzetter, gaat elke uitdaging aan
  • People minded en open minded

| Expériences :

-       Customer & Sales Medewerker bij IKEA

-       Klantenadviseur bij Partena

-       Order Input OMP Arcelor Mittal

-       Customer Representative Arcelor Mittal

-       Supply Chain Management, Arcelor Mittal

-       Digital Marketing bij Digital Currency Academy

 

 

-       Secteur Geen voorkeur, staat open voor alles maar houdt van variatie


Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000aGoTbQAK Marie