fbpx

My specialties, developed during my professional career: - (HR) Project & process management - HR policies - Social media, communication plans & (internal) communications - Event management - Executive Assistance to CEO - Customer service (increase (internal) customer intimacy e.g. employer branding

Tremelo
Disponible à partir du : 15 janvier 2024
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Maak kennis met Nancy, een ervaren (+30 jaar) en veelzijdige freelancer. Met maar liefst 17 jaar ervaring in de financiële sector à KBC, begon ze als bank bediende en werkte zich op tot de rechterhand van de directeur. In haar laatste functie bij KBC was ze verantwoordelijk voor het beheer de de agenda, het opzetten en structureren van het secretariaat, het beheer van notulen, het toezicht op de leasingadministratie et projectmanagement, waaronder de succesvolle verhuizing van het kantoor.

In 2010 ging Nancy verder bij Sweco, waar ze bleef gedijen als de rechterhand van de CEO.


Nadien startte Nancy haar eigen zaak op in lederwaren. Hier kwam ze in aanraking met alle aspecten van een onderneming; inkoop, het bijwonen van beurzen, PR, events, verkoop, administratie, boekhouding en marketing, ...


Na het runnen van haar eigen bedrijf, nam Nancy freelance opdrachten aan en kwam uiteindelijk terecht bij een IT-bedrijf. Hier begon ze als persoonlijke assistent en beheerde ze de agenda van de CEO, waarbij ze later ook de marketingafdeling overnam.


Haar laatste opdracht bij een telecom bedrijf, bracht haar een nieuwe uitdaging om HR-structuren en -processen uit te schrijven en te optimaliseren.


Gedurende haar carrière heeft Nancy bewezen een hands-on, klantgerichte en IT-minded professional te zijn die altijd proactief is en graag gebieden voor verbetering identificeert en ondersteuning biedt waar nodig.


Samenvattend is Nancy een gedreven kandidaat die altijd klaar is voor een uitdaging. Ze brengt een schat aan kennis mee in verschillende aspecten van bedrijfsvoering en is een probleemoplosser die graag haar technische vaardigheden en klantenservice-expertise inzet.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?













      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000bCrIQQA0 Nancy