fbpx

Gand
Beschikbaar vanaf: 5 december 2023
4 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

AdministrationL'évaluationGestion du changementRenforcement de l'esprit d'équipeGestion du tempsRédaction d'un plan de cafétériaComp & BenPaiementsAccueillir les nouveaux employésSuivi de l'évaluation et de la formationGestion des ressources humainesVenteRecrutement et sélection BleuRecrutement et sélection Blanc

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Maak kennis met Jelle, Jelle studeerde af als bedrijfspsycholoog.

Jelle begon zijn loopbaan bij Pauwels Consulting, waar hij verantwoordelijk was voor het lanceren van vacatures, het screenen van kandidaten, loonsonderhandelingen en het opstellen van contracten. Na twee jaar maakte hij de overstap naar de rol van accountmanager, waar hij consultants begeleidde op projecten en zich bezighield met sales en soft HR. Hij gaf ook leiding aan het rekruteringsteam.


Na deze succesvolle periode bij Pauwels Consulting, besloot Jelle de uitdaging aan te gaan bij SD Worx. Hier was hij betrokken bij het opzetten van een nieuw departement, waar hij verantwoordelijk was voor het implementeren van payroll processen. Daarnaast was hij nauw betrokken bij de opstart van een nieuwe divisie die gericht was op het aannemen van andere HR-profielen. Hij bouwde een team van 4 op en nam 50 consultants aan.


Jelle voelde aan dat hij intern bij een bedrijf wilde werken en maakte de overstap naar Food Pairing. Sinds januari 2022 is hij hier werkzaam als HR-manager en heeft hij de HR-processen geïmplementeerd. Hij heeft het team laten groeien van 15 tot 42 medewerkers en heeft het performance management verbeterd. Hij heeft een framework uitgewerkt en procedures opgesteld voor zaken als ziektebeleid, processen en structuur. Deze functie kan hij uitvoeren in één dag per week, dus hij heeft nog vier dagen per week beschikbaar.


Jelle staat open voor verschillende mogelijkheden en vindt zowel strategische zaken als commerciële en operationele taken interessant. Hij vindt het leuk om processen uit te tekenen en heeft veel ervaring met rekrutering. Hij houdt niet van pure administratieve taken en heeft minder affiniteit met payroll. Hij heeft veel ervaring met Food Science en Engineering en heeft een voorkeur voor scale-ups boven grote bedrijven waar alles al op orde is. De sector speelt voor hem geen rol, maar hij geeft wel de voorkeur aan een locatie rondom Gent. Hij is bedreven in verschillende softwareprogramma's zoals Officient, Rekrutee, Bullhorn, Confluence, Word en Excel.


Jelle staat open voor opdrachten en kan ook kortere termijn rekrutering aan. Met zijn indrukwekkende cv, sterke communicatieve vaardigheden en talent voor het uitwerken van processen, zal hij zonder twijfel een waardevolle aanvulling zijn voor elk bedrijf dat hem inhuurt.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000bDGBbQAO Jelle