fbpx

Elain

Partenaire commercial RH

Mijn sterktes: Coachingsskills (door opleiding gezinswetenschappen, job mobiele begeleider en mijn huidige functie (HRBP) en vorige functie (beleidsmedewerker HR). Strategisch HR beleid zowel breed als op specifieke thema's (bv onboarding, employerbranding,...) : door mijn helikopterview en voorgaande job merk ik dat ik deze sterkte graag inzet. Tools ontwikkelen: zoals functie omschrijvingen, competentiematrixen, leidraad voor selectie- evaluatie en exitgesprekken,... Opleidingen geven rond HR themas voor leidinggevenden (selectie gesprekken, hoe opstellen van functieprofielen, slecht nieuwsgesprekken, ...) HR interim management voor HR generalistische of HRBP rollen. Deze rollen geven me in elke opdracht verschillende uitdagingen.

Vorselaar
Beschikbaar vanaf: 1 februari 2024
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

PrécisionPonctuelERPOffice 365AdministrationPaiementsAccueillir les nouveaux employésSuivi de l'évaluation et de la formationGestion des ressources humainesOrientation professionnelleNégociation syndicaleRecrutement et sélection BleuRecrutement et sélection BlancLeadershipOrganisationRésolution de problèmesChangement de processusDéfinition de la stratégieAdministrationRecherche de partenairesImage de marque de l'employeur

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Graag wil ik jullie voorstellen aan Elain uit Vorselaar.

Elain begon haar loopbaan in de zorg als begeleidster, maar al snel realiseerde ze zich dat dit niet de richting was die ze wilde volgen.

In 2020 behaalde ze haar bachelor diploma in HR. Momenteel is Elain werkzaam als HR Business Partner in loondienst. Ze heeft echter de wens om de stap te zetten als freelancer.

 

️ Elain is een zeer hands on en zelfstandig iemand. Ze komt graag terecht in een omgeving waarin ze de ruimte heeft om zelfstandig te handelen en beslissingen te nemen. Met korte communicatielijnen voelt ze zich in haar element omdat ze efficiënt kan communiceren en snel kan schakelen.

Elain haar sterkste punt is om mensen enthousiast te maken. Ze heeft een natuurlijk talent om anderen te inspireren en te motiveren door haar positieve benadering en energieke persoonlijkheid.

🤝 3 jaar ervaring binnen HR 

🔎 zoekt opdrachten als HR BP

🌍 talenkennis: ND       

 

Contenu de l'emploi :

-       Ontwikkelen en uitvoeren van HR-procedures.

§ Werving en selectie: flow opstellen. Aanwerven van een recruiter.

§ Ziekteverzuim.

§ Onboarding.

§ Employer branding.

§ Competentiemanagement.

§ …

-       Opzetten afdeling soft HR.

-       Payroll binnen de metaalsector. (geen volle focus) 

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000bDGgBQAW Elain