fbpx

Bedrijfspsycholoog met aanvullende master in general management bij Vlerick. Voorliefde voor wellbeing en strategisch talent management. Ervaring met roadmaps, strategie en trainingen/workshops voor leadership development. Brede ervaring in wellbeing en job satisfaction surveys. Open voor generalistische HR of specialisten rollen in recruitment en payroll. Ideale project is 3 of 4/5 met optie remote, afhankelijk van regio.

Gand
Beschikbaar vanaf: 13 juli 2023
4 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Maak kennis met Natan uit Gent. Hij studeerde in 2020 af, Master Management en is sindsdien actief in HR. Na enkele jobs als consultant in loondienst, koos hij ervoor om aan de slag te gaan als freelancer. Zijn passie ligt bij wellbeing en evidence based/data driven HR. Hij staat ook open voor opdrachten in la masse salariale et recruitment.


| Good to know

👌🏻 Master Bedrijfspsychologie (behaald in 2018) + Master Management (behaald in 2020)

👌🏻 Kennis van SAP


| Natan in ’t kort

🤝 Master Bedrijfspsychologie + 2 jaar ervaring in HR

🔎 Zoekt als freelance HR Officer, freelance recruiter, freelancer payroll officer, freelance wellbeing consultant, …

🌍 Nederlands (moedertaal), Engels (zeer goed, actieve kennis), Frans (bovengemiddeld, zal afhangen van opdracht of het voldoende is of niet)

❤️ Tijdens ons gesprek heb ik hem leren kennen als een aangename en spontane man. Hij is een vlotte gesprekspartner die voldoende inzicht geeft in zijn ervaringen en verwachtingen, zonder daarbij het beeld op de realiteit te verliezen. Hij is positief ingesteld en heeft een echte passie gevonden in wellbeing, waarbij hij altijd evidence based werkt. Literatuur, onderzoek en data liggen namelijk aan de basis van elke gefundeerde mening.


| Verwachtingen?

 • Contenu de l'emploi Zijn passie zit echt in wellbeing, mental health projecten, stakeholder management, … Maar gezien de arbeidsmarkt wil hij zeker ook zijn ervaring op andere HR-domeinen inzetten en aansterken. Zo kan je o.a. bij hem terecht voor:
 • Recrutement: white collar profielen (life sciences), sourcing (LinkedIn Recruiter), intakegesprekken, loononderhandelingen, contractondertekeningen. Hij staat ook open voor andere profielen, maar heeft geen concrete ervaring in blue.
 • Paiements: arbeidersprofielen in chemiesector, payroll in SAP (heeft Dots wel gezien bij Attentia maar zijn klanten werkten er niet in), tijdskredieten, pensioenen regelen, …
 • Overig: salaris benchmarking, roadmapping van HR-strategie, implementatie van datawarehousing, wellbeing surveys, kwalitatieve interviews afnemen,

| Ervaringen?

 • Pauwels Consulting - Recruiter
 • Janssen Pharmaceuticals - HR Consultant
 • Attentia - HR Consultant
 • Hatch Consulting: HR Consultant


 • Secteur Staat open voor alles. Mag opnieuw in de life sciences zijn bij multinationals, maar mag zeker ook bij KMO’s zijn in productie of dienstverlening. Natan is snel geïnteresseerd door bedrijfsprocessen en sectoren, dus hij wil hier geen oogkleppen voor opzetten.

Ce profil vous intéresse ?

   Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

   0036N00000c6fUCQAY Natan