fbpx

Isabelle

Responsable RH

Ik heb steeds gewerkt als een HR Manager in de voedingssector (PC118 en PC220), binnen een familiebedrijf in een franstalige werkomgeving. Ik nam de personeelstaken van A tot Z op, heb nooit gewerkt met een Assistent wel kon ik rekenen op een Inhouse consult Randstad. Was het aanspreekpunt voor de werknemers, directie en externe partners. Ook heb ik een interesse in het veiligheidsgebeuren en werk nauw samen met zowel interne als externe partners binnen de dienst preventie. Op heden ben ik opzoek naar een uitdaging als freelancer waar ik gebruik kan maken van mijn kennis binnen het personeels gebeuren, gericht naar het administratieve, payroll, ... ook allround administratie. Ik kan me best omschrijven als een administratieve duizendpoot, een luisterde oor, oplossingsgericht en leergierig.

Beschikbaar vanaf: 18 maart 2024
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

PrécisionPonctuelOffice 365AdministrationPaiementsAccueillir les nouveaux employésGestion des ressources humainesPrévention interne

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

| Isabelle in't kort


🤝Professionele Achtergrond: Isabelle heeft een indrukwekkende professionele achtergrond en een sterke drive om haar kennis en vaardigheden verder uit te breiden.

Isabelle begon haar loopbaan in het familiebedrijf Goemaere, waarna ze als freelancer werkte bij Europe Quissons gedurende de afgelopen acht jaar.


🌍 Isabelle haar moedertaal is Nederlands. ze is vloeiend in het Frans en Engels.


Contenu de l'emploi: Ze heeft uitgebreide ervaring in personeelszaken, administratie, verzuimbeheer, rapportage, payroll, rekrutering, en nog veel meer. Ze heeft ook kennis van software zoals Protime, SD Worx, Partena en Securex Nederland.Bon à savoir :

  • Ze heeft gewerkt in diverse familiebedrijven en staat bekend om haar flexibiliteit en open communicatiestijl.
  • Isabelle's veelzijdige achtergrond en brede scala aan vaardigheden maken haar een waardevolle aanwinst voor elk bedrijf. Haar toewijding om bij te dragen aan het succes van een organisatie maakt haar een aantrekkelijke kandidaat.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000c6oHkQAI Isabelle