fbpx

Als allround marketeer vind ik het boeiend mij vast te bijten in telkens een nieuwe sector, product of dienst. Met zowel analytische als creatieve skills leef ik mij helemaal in. Werken aan de online zichtbaarheid van een bedrijf boeit mij enorm en geniet mijn voorkeur. Maar ook administratief kan ik een meerwaarde zijn.

Waregem
Beschikbaar vanaf: 15 december 2022
2.5 dag(en) / per week
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

🌟 Melissa - Marketing & Communicatie Specialist


🎯 14 Jaar Ervaring - Copywriting en Creatieve Content

Maak kennis met Melissa, een doorgewinterde marketing- en communicatieprofessional met een schat aan ervaring. Momenteel vervult ze de rol van marketingmanager bij een toonaangevend energiebedrijf en is ze een ervaren freelancer.


Hier is een overzicht van haar profiel:


📝 Brede Ervaring: Met 14 jaar ervaring in marketing en communicatie, waarvan de laatste 5 jaar als copywriter, heeft Melissa een uitgebreide achtergrond in het creëren van boeiende en overtuigende content.


🔍 Diverse Opdrachten: Ze is op zoek naar opdrachten in marketing, variërend van webcontent en social media tot copywriting en grafisch design. Haar brede skillset maakt haar veelzijdig in de wereld van marketing en communicatie.


🌎 Meertalig: Melissa is taalvaardig in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans, waardoor ze een internationaal publiek kan bedienen.


🖋️ Copywriting Expertise: Ze staat bekend om haar vlotte pen en heeft een passie voor het opstellen en herschrijven van teksten. Haar schrijfvaardigheid brengt boeiende en wervende content tot leven.


📈 Focus op SEO: Melissa heeft een speciale interesse in SEO en copywriting. Ze is bedreven in het optimaliseren van teksten voor zoekmachines en het verbeteren van de online zichtbaarheid.


🛠️ Software Kennis: Ze is bekwaam in verschillende tools, waaronder WordPress, Mailchimp, het Adobe-pakket, Microsoft Office-programma's en Canva.


Melissa heeft een indrukwekkende staat van dienst in het werken met diverse bedrijven, variërend van Dakwerken Denijs tot Elektro DS en SEO-agentschappen in verschillende sectoren. Haar analytische geest en communicatieve vaardigheden maken haar een waardevolle aanwinst voor elke marketing- en communicatieopdracht.


Op zoek naar een ervaren professional die met passie content creëert en SEO-geoptimaliseerde teksten levert? Melissa staat klaar om uw marketingdoelen te verwezenlijken.

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000Co8KzQAJ Melissa