fbpx

Na 26 jaar gewerkt te hebben als marketing manager en grafisch ontwerper in de fashion retail sector heb ik de stap gezet naar een zelfstandige onderneming. Door mijn jarenlange ervaring kan ik een breed spectrum aanbieden gaande van marketingplanning en budget tot opmaak en opvolgen van online en offline communicatie. Grafisch ontwerp, offerte aanvragen drukwerk en alle vormen van communicatie. Opvolgen tot realisatie. In-store communicatie. Opmaak website en social media content en opmaken en inplannen van nieuwsbrieven. Opmaak en opvolgen van direct mailing... Het organiseren van een fotoshoot...Kortom totaal ontzorging van marketing en grafische noden. Ik woon in Waregem, ben gehuwd en mama van 2 kinderen. Naast mijn hoofdberoep ben ik actief in de creatieve sfeer zoals schilderen en tekenen. Je kan mijn skills, opleiding en ervaringen ontdekken op www.kolibrie-graphics.be www.kolibrie-art.be

Waregem
Beschikbaar vanaf: 11 december 2021
2 jour(s) / par semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

🎨 Steffi


🏢 Grafisch Ontwerper en Creatieve Marketing Specialist

Steffi heeft maar liefst 26 jaar in loondienst gewerkt in verschillende rollen, waaronder grafisch ontwerper, marketingmanager en social media-expert. Haar werkervaring heeft zich voornamelijk afgespeeld in de retail- en modewereld.


🌟 Werkervaring:

  • Altijd actief in de retail- en modewereld
  • 16 jaar bij Bel&Bo, waar ze betrokken was bij branding en rebranding
  • 5 jaar bij Giks Fashion
  • Zelfstandig geworden na Giks Fashion (november 2021)

Steffi heeft aanzienlijke ervaring opgedaan in marketing, maar haar hart ligt bij creatieve projecten. Ze gedijt bij taken zoals het ontwerpen van nieuwsbrieven, lay-outs, logo's, en branding.


🎯 Sterke Punten:

Steffi heeft een schat aan ervaring in zowel online als offline marketing. Haar huidige opdrachten omvatten het ontwerpen van etalagebestickering, het aanvullen van content op websites, het schrijven van teksten voor sociale media en websites, en het creëren van sjablonen in Microsoft Office Excel.


📍 Région :

Steffi is gevestigd in Waregem en bedient de regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen, met Gent als haalbare afstand. Ze is flexibel en kan zowel ter plaatse als vanuit huis werken.


💻 Softwarevaardigheden:

Steffi is bedreven in Adobe Creative Suite (InDesign, Illustrator, Photoshop), Mailchimp, Microsoft Office, Excel, en heeft ervaring in het maken van bewegende beelden met Animoto.


🎨 Vrije Tijd:

In haar vrije tijd geniet Steffi van tekenen, schilderen, koken en lezen. Haar website "Kolibrie" getuigt van haar creatieve geest.


🌟 Sterktes:

Steffi begint vaak met tekeningen (logo's of flyers) als basis voor haar creatieve projecten. Ze excelleert in het bedenken van korte slogans en merknamen, en haar flexibiliteit is een grote troef.


📚 Ervaring:

Steffi heeft een breed scala aan drukwerk leren kennen, waaronder rotatiedruk, zeefdruk en offsetdruk. Ze kent de leveranciers en prijzen en is bedreven in het zoeken naar prijs-kwaliteitsverhoudingen.


📰 Media:

Door haar ervaring met magazines en kranten heeft Steffi een uitgebreid netwerk opgebouwd en kent ze de ins en outs van de media-industrie.


🎯 Voorkeur voor Genres:

Steffi gedijt in creatieve sectoren zoals voeding, dieren en tattooshops. Ze houdt van out-of-the-box denken en staat open voor samenwerkingen met reclamebureaus.Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000Cox8FQAR Steffi