fbpx

Let's talk! Spontaan, hands-on en voor de vooruit!

Ypres
Disponible à partir du : 1er octobre 2023
2,5 jour(s) / par semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Met genoegen stel ik u voor aan Ann-Sophie Vandemarliere, een ervaren freelance HR-professional met een indrukwekkend traject in het begeleiden van bedrijven op HR-gebied.


Achtergrond en Expertise:

Ann-Sophie heeft ervaring met het begeleiden van bedrijven op Macro, micro en meso niveau, zowel in de arbeiders- als bediendensector. Ze heeft zich bewezen in het opzetten van effectieve tools zoals functioneringsbeleid en soft HR-strategieën, waarbij ze nauw samenwerkt met het management om de strategische doelen van uw organisatie te ondersteunen. Haar vermogen om retentiecijfers te verhogen en medewerkers te motiveren is opmerkelijk en ze denkt altijd vernieuwend om HR-processen te verbeteren.

Expertisegebieden:

  • Soft HR en strategisch advies
  • Medewerkerbetrokkenheid en retentie
  • Welzijn en mentaal welzijn op de werkvloer
  • Ergonomie en gezondheidsmanagement

Flexibiliteit en Bereik:

Ann-Sophie is niet alleen bedreven in HR-gerelateerde zaken, maar heeft ook ervaring in het spreken voor groepen en het aansluiten van meetings met het management. Ze heeft een uitstekende beheersing van het Engels en kan ook effectief communiceren in het Frans. Haar vermogen om creatieve programma's te gebruiken, schema's te maken en tools zoals Outlook en SharePoint te benutten, maakt haar een waardevolle aanvulling voor uw organisatie.


Visie en Missie:

Ann-Sophie is niet enkel een HR-adviseur, maar ook een visionair die een breed scala aan HR-oplossingen kan bieden. Ze is bereid om haar expertise in te zetten om uw bedrijf te helpen groeien en bloeien door uw medewerkers te betrekken en te motiveren.


Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000dNT79QAG Vandermarliere