fbpx

Ik werk ondertussen een +10 jaar binnen de recruitment en sales wereld. Zo ben ik gestart als handson recruiter om vervolgens bij Linkedin en Indeed.com te gaan werken. Daar heb ik uitgebreide kennis opgedaan binnen deze tools en gaf ik advies aan zowel bedrijven als aan de staffing spelers. Deze expertise offer ik nu aan voor praktische handson recruitment opdrachten alsook strategische projecten. Daarnaast focus ik mij op retentie beleid van werknemers. Contacteer me gerust voor meer info.

Sint-Katelijne-Waver
Beschikbaar vanaf: 29 augustus 2023
2 jour(s) / par semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Cristijn uit Sint-Katelijne Waver heeft +10 jaar binnen de recruitment en sales wereld. Hij startte als handson recruiter bij Linkedin en Indeed.com. Daar deed hij een zeer uitgebreide kennis op over deze tools en gaf hij advies aan bedrijven.

Graag wil hij nu zijn kennis delen d.m.v. begeleiding, opleiding en coaching van recruiters maar wil zelf ook zowel strategische als operationele opdrachten uit te voeren. Focust zich op expertise recruitment zowel nationaal als internationaal.

Cristijn voerde reeds opdrachten uit via GIGHOUSE als IT-recruiter bij Bluecrux. Dit rondde hij af met positieve feedback als gevolg.


Cristijn in’t kort:

🤝 +/- 10 jaar ervaring

🌍 NL, FR, ENG

🏡 Woont in Sint-Katelijne-Waver (Antwerpen) Is bereid om zich te verplaatsen.

❤️ Cristijn is een heel vriendelijke man, komt geduldig en rustig over en weet waarover hij spreekt.| Les attentes ?

• Jobinhoudelijk | Hij heeft een heel veelzijdige ervaring wat profielen betreft o.a. IT, Blue, White, Finance enz. In zijn job bij LinkedIn begeleidde hij ook een hele reeks staffing kantoren

Momenteel doet hij ook een Sales sopdracht voor Juvo, prospectie en ondersteuning van recruitment team.

• Sector | Heeft vooral ervaring in de IT sector.


| Bon à savoir

👌🏻 Heeft ook marketing ervaring.

👌🏻 Bachelor KMO-Management + Postgraduaat Cross media Management.

👌🏻 Hij is vanuit de praktijk doorgegroeid naar het strategische, staat garant voor het behalen van doelen

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000E8ZDmQAN Cristijn