fbpx

Katelijne

Assistance administrative

Als zelfstandig uitbater van een succesvolle franchise ((Oil&Vinegar) ben ik op zoek gegaan naar nieuwe energiegevers. de administratieve papierstapel wegwerken geeft mij rust en ruimte. deze ruimte wil ik ook graag creëren voor anderen. door in te zetten op optimalisatie van de dagelijkse werking van mijn zaak en door mijn zelfsturend team is er extra ruimte en tijd vrijgekomen. zo kan ik naast mijn passie voor food en retail mij en mijn expertise ook beschikbaar stellen om deeltijds bedrijven bij te staan bij hun algemene administratie.

Treuil
Beschikbaar vanaf: 5 december 2023
2,5 jour(s) / par semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

MS Power PointMS Word

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Maak kennis met Katelijne. Nadat ze acht jaar als adviseur bij KBC had gewerkt, besloot ze haar droom na te jagen. Ze opende haar eigen winkel in Lier, genaamd "Oil en Vinegar".

 

Tegenwoordig heeft Katelijne de ruimte om zich te concentreren op freelance opdrachten, naast het beheer van haar winkel. Haar focus ligt voornamelijk op administratieve taken.

 

Katelijne in ’t kort:

🤝 +15 jaar ervaring binnen administratie

🔎 Zoekt functies als administratief – commercieel bediende  

🌍 Nederlands ( moedertaal), Frans (basis ), Engels ( basis tot goed)

❤️ Katelijne is een bewonderenswaardige dame die altijd vastbesloten is om haar doelen te bereiken. Ze is vastberaden en laat zich niet snel ontmoedigen. Haar vasthoudendheid en toewijding zijn bewonderenswaardig, en ze streeft er altijd naar om het beste uit zichzelf te halen.

 

Een ander opvallend kenmerk van Katelijne is haar vriendelijkheid en toegankelijkheid. Ze is een echte allemansvriend, waardoor ze gemakkelijk in de omgang is en het vermogen heeft om met een breed scala aan mensen om te gaan. Ze is open en empathisch.

 

Ten slotte heeft Katelijne een sterke neiging om conflicten te vermijden. Ze heeft een vreedzame en harmonieuze benadering van relaties en situaties, en ze zal er alles aan doen om confrontaties te voorkomen. Ha


Contenu de l'emploi :

-         Zoektocht naar nieuwe leveranciers.

-         Onderhandelingen.

-         Faire des citations.

-         Facturation.

-         Personeelsadministratie in samenwerking met sociaal secretariaat.

-         Nieuwe producten voorzien van code.

-         Kasboek / dagboek bijhouden

-         Saisie des factures de vente.

-         Saisie des factures d'achat.

-         ...

Bon à savoir :

👌🏻 Bachelor Bedrijfsbeheer – Marketing 

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000entqHQAQ Katelijne