fbpx

Kelly

HR Business partner

Lennik
Beschikbaar vanaf: 1 april 2024
4 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

LeergierigOplossingsgerichtBemiddelaarBruggenbouwerEvenwicht Mens En OrganisatieResultaatgerichtTeamplayerPersoneelswerkHR-professionalGRHRessources humainesSociale Wetgeving

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Kelly is een toegewijde en gedreven freelance HR Generalist met een passie voor het vak. Ze staat bekend om haar resultaatgerichtheid en hands-on mentaliteit, en ze is altijd gericht op vooruitgang en groei.


| Bon à savoir :

👌🏻 Master Romaanse Talen

👌🏻 Postgraduaat HR Management

👌🏻 Ervaring met Paritair Comité; pc 311, pc 119, pc 202, pc 140


| Kelly in't kort:

🤝 15 jaar ervaring

🔎 Zoekt opdrachten als HR Generalist, HRBP | hybride werken

🌍 NL & FR (perfect), ENG (goed)

❤️ Sterkste troeven:

  • Bilingue français et néerlandais
  • Denkt oplossingsgericht, nooit probleemgericht
  • Zeer gedreven en enthousiast, kan mensen meetrekken


| Compétences :

- Contenu de l'emploi Kelly heeft een brede expertise op het gebied van HR en is zeer bedreven in sociaal-juridische zaken en vakbondsrelaties. Kelly is vertrouwd met het opzetten van een HR beleid, aanspreekpunt zijn voor de medewerkers (voornamelijk op sociaal juridisch vlak), sociaal overleg, verantwoordelijkheid voor verschillende HR projecten zoals; employer branding, retentiebeleid, absenteïsme, talentmanagement, ... Kelly heeft ervaring met zowel arbeiders als bedienden. Ze heeft tevens ook kennis van werving & selectie en payroll, hoewel ze geen pure specialist in deze gebieden is. Waar ze terecht komt speelt op zich geen rol, ze heeft al in een corporate omgeving gewerkt, sociale zorg en de retail sector, voor toekomstige freelance opdrachten geeft ze de lichte voorkeur aan een kmo-omgeving. Kan hier het best in fungeren.


- Expérience: Kelly heeft 7 jaar ervaring bij de Colruyt Group als HR Business Partner, 5 jaar bij het OCMW van Halle en begon haar carrière bij Deloitte als Business Analist.Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000eq9CAQAY Kelly