fbpx

Ignace

Procurement manager Delacre tot 9 april 2013

Begonnen in 1976 bij Westimex Croky Chips deel uitmakend van de United Biscuits Group als Operations Director verder geëvolueerd naar allerhande inkoop functies binnen UB . Wereldwijd projecten gedaan tot in 2012 waar ik op zelfstandige basis verder bij dezelfde groep ben gebleven ( wel veranderd van eigenaar) tot april 2023. Nu kijk ik uit maar nieuwe opportuniteiten waar ik mijn ervaring kan delen

Koksijde
Beschikbaar vanaf: 15 november 2023
6 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

Flexibilité de déploiementAudit ErvaringSupply Chain KennisLogistiek Of Supply Chain ManagementTaalvaardig Nederlands , Frans ,engels Em Basic DuitsTeam Player

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Mag ik u voorstellen aan Ignace, een uitzonderlijke kandidaat voor de functie van Inkoopdirecteur in de voedingssector. Ignace brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee die zich uitstrekt over 47 jaar in het vakgebied, wat hem tot een ware veteraan in inkoop maakt.


Ignace begon zijn carrière in de voedingsindustrie bij Crocky Chips, waar hij diende als productie- en directieassistent. Zijn toewijding en gedrevenheid stelden hem in staat om door de rangen te stijgen en uiteindelijk Operations Manager te worden. Later sloot United Biscuits zich aan, waar hij aanzienlijke bijdragen leverde op het gebied van overnames, inkoop en logistiek.


Een van de opmerkelijke prestaties van Ignace was het leiden van inkoop voor West-Europa, een rol die leiderschapsvaardigheden vereiste om een divers team van 11 nationaliteiten te beheren. Gedurende zijn carrière steeg Ignace consistent binnen organisaties dankzij zijn toewijding aan persoonlijke en professionele groei.


In 2009 stond Ignace voor een grote uitdaging toen een reorganisatie hem als "te duur" bestempelde. Ondanks deze tegenslag eerbiedigde hij een opzegtermijn van 39 maanden terwijl hij essentiële steun bleef bieden aan de agrarische sector. Ignace heeft een bewezen staat van dienst in het omgaan met promoties, contractonderhandelingen en complexe opdrachten.


Wat Ignace echt onderscheidt, is zijn veerkracht en toewijding. Na zijn "pensioen" in 2012 werd hij teruggeroepen door een voormalige werkgever en begon hij aan een freelance avontuur dat duurde tot 2016. In deze periode voerde hij een unieke opdracht uit waarbij hij audits uitvoerde in Malib en Burkina Faso voor de Nederlandse overheid, met de nadruk op exportgereedheid. Ignace ging een stap verder door een conferentie voor de Nederlandse ambassade te organiseren, waarin hij benadrukte hoe belangrijk het is om niet-exporteerbare bedrijven te ondersteunen met kennis in plaats van financiële hulp.


Zijn talenten werden opnieuw erkend door United Biscuits, die hem cruciale verantwoordelijkheden toevertrouwden, waaronder het faciliteren van overnames, waaronder de verkoop van het Lacquer-merk aan Ferrero. Hij leidde een volledige organisatorische opzet, inclusief indirecte inkoop en personeelswerving voor verpakking en grondstoffen, een prestatie die vier jaar in beslag nam.


Ignace's carrière werd gekenmerkt door talrijke uitdagingen, waaronder het omgaan met crises zoals salmonella besmettingen, kanaal verstoringen en de COVID-19-pandemie. Zijn managementvaardigheden waren cruciaal om deze hindernissen te overwinnen.


Buiten zijn professionele leven is Ignace een enthousiaste fietser die uitdagingen omarmt. Hij legt een sterke nadruk op kostenbesparende strategieën en benadrukt het belang van het kijken naar de totale kosten in plaats van alleen prijzen. Zijn vermogen om in te springen wanneer een collega afwezig is, toont zijn toewijding aan teamwork en operationele uitmuntendheid.


Ignace beperkt zich niet tot een kantoor; hij geeft er de voorkeur aan om in het veld te zijn, waarbij hij zorgt voor kwaliteit en mogelijke problemen zoals kinderarbeid monitort. Duurzaamheid is een kernaspect van zijn aanpak, en hij heeft vaak nauw samengewerkt met leveranciers, audits uitgevoerd en gewerkt aan optimalisatiestrategieën.


Tot slot maken Ignace's uitgebreide ervaring, operationele expertise, toewijding aan duurzaamheid en inzet voor teamwork hem tot een uitstekende kandidaat voor de functie van Inkoopdirecteur in de voedingssector. Hij brengt niet alleen een schat aan kennis, maar ook een passie mee om een verschil te maken in de branche. Ignace is werkelijk een opmerkelijke professional die aanzienlijke waarde kan toevoegen aan elke organisatie.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000gT3D7QAK Ignace