fbpx

Ik ben een hands-om HR Manager/HR BP, met een jarenlange ervaring in generalistische HR functies. Mijn expertise ligt in de soft HR. De focus hierbij ligt op het adviseren van het management in alle aspecten van de HR lifecycle en organisatieontwikkeling: uittekenen organisatiestructuur en bijhorende functies, functioneringsbegeleiding, wellbeing, conflictbeheer, in- en uitstroom, coaching leidinggevenden, teambuilding, verloningsbeleid, ... Dit alles met het oog op het doen floreren van het menselijk kapitaal binnen ondernemingen en organisaties.

Lubbeek
Beschikbaar vanaf: 21 februari 2023
4 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

Renforcement de l'esprit d'équipeComp & BenNégociation syndicaleDroit socialRecrutement et sélection BleuSuivi de l'évaluation et de la formationGestion des ressources humainesGestion du changementAccueillir les nouveaux employésOrientation professionnellePrévention de l'épuisement professionnel

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
| Qui ?
Els uit Lubbeek is een super toffe dame, heeft een vlotte babbel en ze is gemakkelijk aanspreekbaar. Heeft een Master in rechten en 2 PG's in HR Management en Bedrijfseconomie. Els. Ze is een HR generalist en dat vooral met focus op soft HR. Ze heeft 18 jaar voor de KU Leuven gewerkt waardoor zij heel wat ervaring heeft en een sterke meerwaarde kan zijn voor bedrijven. Ze werkte graag in dienstverband maar voelde dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en besloot in Januari 2022 om als freelancer te starten.
Ze is sociaal, empathisch en past zich heel snel aan in nieuwe omgevingen. Ze is van nature uit een "plantrekker" en kan zich snel inwerken.
Els voert opdrachten uit als HR Manager, HRBP, en de domeinen binnen soft HR.

| Expériences ?
Ze startte haar carrière bij Commissariaat Vluchtelingen waar ze verantwoordelijk was voor de personeelsdienst. Na 9 jaar stapte ze over naar een andere functie bij de KU Leuven. Begonnen als verantwoordelijke op de aankoopdienst en doorgegroeid tot HRBP.
Bij de KU Leuven was ze verantwoordelijk voor 2 projecten waar ze enorm veel heeft bijgeleerd en dat ze heel uitdagend vond.

In 2013 was er een verandering binnen de hogescholen en Universiteit. Waardoor er een integratie kwam van 1000 nieuwe personeelsleden die moesten veranderen door een wijziging van de overheid, van de hogeschool naar de KU Leuven.
Hierbij was Els verantwoordelijk voor:
- in kaart brengen van de verschillende facetten gelinkt aan de integratie: decretale kader,
- personeelsstatuten, processtappen, timing, stakeholders,...
- uitbouwen van netwerk met de stakeholders binnen de verschillende hogescholen
- uittekenen organisatiestructuur waarbinnen nieuwe personeelsleden ondergebracht
- uitwerken van nieuwe personeelsreglementen
- deelname sociaal overleg
- begeleiden leidinggevenden na effectieve integratie

In 2019 deed ze een soortgelijk project voor 100 nieuwe personeelsleden.

Na 18 jaar voor KU Leuven te hebben gewerkt wou ze graag eens voor een kleinere onderneming werken, zo is ze terecht gekomen bij Trias vzw waar ze de rol als HR Manager uitvoerde. Haar verantwoordelijkheden daar?
- Ondersteunen & adviseren van het management in alle facetten van HR, zowel op strategisch als operationeel vlak
- Realisaties: vernieuwd salarisbeleid, tevredenheidsbevraging en opstellen corporate
- Verbeterplan, R&S key positions, uitwerken HR Cycle, sensibilisering preventie stress & burnout

| Talenkennis?
- Néerlandais (langue maternelle)
- Frans (zeer goed)
- Engels (zeer goed)

| 3 sterke pijlers?
- resultaatgedreven: iemand waarvan je weet wat je aan haar hebt, houdt van open en duidelijke communicatie
- lange, ruime ervaring als HRBP en HR Management
- empatisch en begripvol

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000GT4xZQAT Els