fbpx

Wil jij als KMO zelf jouw rekrutering in handen houden maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken of misschien neemt iemand uit jouw team dit van jou over maar kan hij/zij hierbij wel wat hulp gebruiken? Of heb je als uitzendorganisatie nood aan (tijdelijke) ondersteuning in het trainen en/of coachen van consultants en/of office managers? Dan kan Talent Expert jou hierbij helpen. Met de Talent Academy biedt Talent Expert training en coaching aan op vlak van werving en selectie. Zaken die hierbij aan bod komen: - Intake gesprek - Opmaak en publiceren van vacatures - Competentiegericht interviewen - Hoe kandidaat voorstellen aan klant - Communiceren in kleuren - ...

Beschikbaar vanaf: 5 september 2023
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Graag wil ik u voorstellen aan een buitengewone wervingsprofessional, Nathalie. Met een indrukwekkende achtergrond en een schat aan ervaring in de uitzendsector, is Nathalie de ideale partner om u te helpen bij uw wervingsbehoeften.


**Over Nathalie:**


- *Sinds twee jaar aan de slag als Freelancer*: Nathalie heeft de afgelopen twee jaar als freelancer gewerkt en heeft bewezen resultaten geboekt in het vinden van de juiste kandidaten voor diverse functies.


- *13 Jaar Ervaring in de Uitzendsector*: Met meer dan een decennium in de sector beschikt Nathalie over een diepgaand inzicht in wervingsstrategieën en -praktijken.

  • Adecco: 4 jaar als consulent
  • Actum services: consulent
  • Actief interim: 2 jaar als consulent
  • Infinity jobs: office manager en sales coach


- *Expertise in Rekrutering en Soft HR*: Nathalie excelleert in het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven, met een focus op menselijk kapitaal en wederzijds respect.


**Wat Nathalie u kan bieden:**


- *Breed Sector expertise*: Nathalie is bedreven in het rekruteren voor diverse sectoren en is flexibel om aan uw specifieke behoeften te voldoen.


- *Inzicht in Software en Tools*: Nathalie maakt gebruik van toonaangevende rekruteringssoftware, waaronder LinkedIn, Indeed, VDAB, Implio, en Pratoflex, om de meest geschikte kandidaten te vinden.


- *Sterke Netwerken*: Met een schat aan netwerkervaring heeft Nathalie een brede pool van talent om uit te putten.


- *Passie voor de Juiste Match*: Nathalie's persoonlijke aanpak, eerlijke communicatie en vaardigheid om de juiste match te maken, maken haar een waardevolle aanwinst voor uw team.


**Bedrijfscultuur:**


Ze hecht veel belang aan bedrijfscultuur en is bereid om samen te werken met organisaties die menselijk kapitaal hoog in het vaandel dragen.Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000gU67yQAC Nathalie