fbpx

Beernem
Beschikbaar vanaf: 31 december 2023
6 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

NéerlandaisBoekhoudwetgevingFinancieringInboeken AankoopFin du trimestreImpôt sur les sociétésTVADéclarations de TVAObligations en matière de TVABoekhoudingOpstellen BalansÉtats financiersKlantenportefeuille A-ZKwalitatief AfleverenFiscaleExact OnlineComptabilité généraleFiscalitéSciences commercialesProf. Bach. BedrijfsmanagementCabinet d'expertise comptableComptabilité-fiscalitéAccountancy

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Maak kennis met Kurt , een ervaren professional met een brede achtergrond in accountancy en fiscaliteit. Als voormalig Bestuurder en vennoot bij Van Reybrouck BV, heeft Kurt uitgebreide ervaring in het aansturen van accountancy-afdelingen en het beheren van uiteenlopende klantenportefeuilles, variërend van eenmanszaken en KMO's tot grotere internationale groepen. Hij heeft ook expertise in fiscale aangiften, jaarrekeningen, en advies voor klanten. Kurt is nu op zoek naar uitvoerende opdrachten waarbij hij rapportages kan maken en analyseren.


| Bon à savoir :

👌🏻 Kurt heeft een bachelor in Accountancy & fiscaliteit en heeft zich voortdurend bijgeschoold via interne en externe opleidingen, zoals permanente beroepsopleidingen en diverse fiscale en vennootschapsrechterlijke topics.


👌🏻 Software kennis: Hij is zeer bedreven in verschillende softwaretools, waaronder MS Office, boekhoudsoftware zoals Exact Online, YUKI, SAP, Navision, en rapportering tools zoals Silverfin en SigmaConso. Hij is ook vertrouwd met fiscale berekeningssoftware en overheidsplatforms.


| Kurt in't kort:

🤝19 jaar ervaring, begonnen met leveranciersboekhouding en doorgegroeid tot partner binnen het bedrijf.


🔎Kurt is beschikbaar voor opdrachten in financieel management, controller, accountancy, consolidatie, en fiscale adviesverlening.


🌍 Kurt spreekt Nederlands als moedertaal, heeft een goede kennis van het Engels en begrijpt matig Frans.


🏡 Hij is gevestigd in Oedelem


❤️ Kurt staat bekend om zijn nauwkeurigheid, efficiëntie, en gedrevenheid. Hij heeft een rustige en vlotte aanpak en bezit uitstekende leiderschapskwaliteiten. Hij is betrouwbaar en heeft een empathisch vermogen, wat hem tot een waardevolle professional maakt.


Kurt is niet alleen een vakman in de financiële wereld, maar hij geniet ook van actieve vrijetijdsbesteding, zoals wandelen en wielrennen in de natuur, evenals uitstapjes met zijn kinderen en hond.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000hgHL9QAM Kurt