fbpx

ik ben iemand die kritisch inzicht heeft in mijn job en sta open voor verbetering van de werkprocessen en betere communicatie tussen werkgever en werknemer. Luisteren en opbouwende kritiek zijn begrippen die ik regelmatig toepas op de werkvloer en daarbuiten. Problemen zijn er om opgelost te worden en gericht reageren is heel belangrijk. Bovendien vind ik het eveneens onontbeerlijk om besprekingen te voeren met het management of de CEO omtrent de boekhouding en de cijfers te bespreken.

Beschikbaar vanaf: 12 januari 2023
3 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Graag vertel ik jullie vandaag meer over Marc uit Merchtem. Hij heeft een mooie ervaring opgebouwd als interne boekhouder. Tijdens de pandemie werd zijn job echter gereduceerd tot een 2/5e betrekking, waardoor hij sindsdien zijn werkweek aanvult met freelance opdrachten. Momenteel heeft hij nog 2 dagen per week beschikbaar voor nieuwe opdrachten. Hij is ook bezig om zijn ITAA-titel te behalen, waardoor hij binnenkort ook de fiscale eindverantwoordelijkheid kan dragen.

Marc in ’t kort
🤝 20+ jaar ervaring als interne boekhouder
🔎 Zoekt als boekhouder (intern/boekhoudkantoor), zowel korte als lange opdrachten
🌍 NL (moedertaal), FR/EN (zeer goed, dagelijks gebruik)
🏡 Woont in Merchtem, zoekt tot o.a. Brussel, Dendermonde, Asse, Ternat
💰 Fee bespreekbaar naar gelang de opdracht
🏃🏻‍ Onmiddellijk beschikbaar voor 2 dagen/week, mag een rooster zijn met vaste dagen maar is geen must.
❤️ Marc is een ervaren professional en spreekt met veel enthousiasme over zijn loopbaan. Hij is vlot en legt makkelijk nieuwe contacten, ook in een professionele context. Het liefst komt hij terecht in een team dat “van de vooruit” is en samen streeft naar goede resultaten. Collegialiteit blijft daarbij wel steeds van belang voor hem. Rechtstreekse collega’s is mooi meegenomen maar Marc wil gerust ook de enige op de boekhouding zijn.

Competenties?
• Jobinhoudelijk | De sterkte van Marc zit in zijn boekhoudkundige expertise. Hij heeft ervaring met het volledige pakket van A-Z (programma’s: Exact, Swingcount, Lex). Hij heeft vooral gewerkt als interne boekhouder, maar ging eerder ook enkele maanden aan de slag in een boekhoudkantoor. Beide mogelijkheden lijken hem interessant.
• Sector | Marc heeft lang gewerkt in de autosector. Dit spreekt hem zeker nog aan, maar is zeker geen must. De enige ervaring die hem niet is meegevallen, was op het ministerie. Dit vooral omwille van de negatieve sfeer op de werkvloer, verder was ook dat qua sector geen probleem.

Good to know
👌🏻 Marc is momenteel bezig met zijn opleiding om de ITAA-titel te behalen.
👌🏻 Hij staat open voor verschillende werkvormen, van 100% op kantoor tot 100% home office is mogelijk.

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000I8g8QQAR Marc