fbpx

Knokke-Heist
Beschikbaar vanaf: 12 april 2022
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Marc uit Knokke is een vriendelijke man met al een +/- 30 jaar ervaring in de IT.
Hij startte zijn carrière vast in loondienst maar sinds 1999 werkt hij op zelfstandige basis.
Marc kijkt uit naar een functie als support engineer. Bij voorkeur 2nd line, heeft ook ervaring als 1st line, maar wil niet puur alleen telefonisch / telefoontjes opnemen.

Marc heeft ervaring met de rol als technical lead bij zijn laatste functie, hij heeft ook mensen opgeleid, vaak klantencontact voor projecten, …
Verantwoordelijkheidszin & initiatief nemend persoon, indien combineerbaar doet hij dit er graag bij.

Connaissances linguistiques :
NED & ENG zeer goed, Frans ook goed (lang in Brussel gewerkt, support, dus onderhouden).

Tarief:
€ 430 per dag
Bespreekbaar, afhankelijk van functie, thuiswerk, locatie, …


Wat extra info:

IT support ideaal voor hem, laatste jaar ook meer richting software ontwikkeling gegroeid, omdat hij uitgebreide excel bestanden gemaakt heeft die toelaten om oracle interfaces te automatiseren dus kan hij ook aanbieden, niet volledig software ontwikkeling, maar aanpassingen in excel etc. mogelijk.
Wat hij ook nog kan bieden is een begrip voor de eindgebruiker, kan inschatten waar bij een rollout bv. meerdere keer ondervinden dat het belangrijk is voor de eindgebruiker van het begin te betrekken bij het volledige process. Geleerd uit fouten enz. Weet welke effecten de changes kunnen betekenen.

Ervaring als support voor toerisme Vlaanderen maar ook voor de agentschappen wereldwijd, bv. rollout gedaan voor multifactor indecation ofzo. Ideale combinatie is bv. 1 dag per week op kantoor voor contact met collega’s. Voor sommige contacten en afspraken is fysiek contact belangrijk.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000I8yN3QAJ Marc