fbpx

Specialized in branding, Facebook advertising, social media, video creation, live stream productions, and email marketing. Started my own company in 2020, owning multiple e-commerce stores after doing marketing side projects for over a year. Graduated from Multimedia and communication technology (Belgium).

Gand
Beschikbaar vanaf: 20 juni 2022
1 dag(en) / per week
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Camille uit Gent is heel actief op zoek naar (uitvoerende) opdrachten als marketeer. Ze is grafisch aangelegd en heeft haar expertise in advertentiebeheer stap voor stap opgebouwd. Camille vindt onze werking “cool” en rondde ons gesprek af met “jooo”. We werken dus samen met een vlotte dame die -volgens mij- het best past in een familiale, informele context.

Camille in ’t kort
🤝 7 jaar ervaring in marketing, waarvan 2 als freelancer
🔎 Mogen zowel korte als langdurige opdrachten zijn in online marketing
🌍 NL (zeer goed), EN (zeer goed), FR (basis, niet voldoende voor professioneel gebruik)
🏡 Woont in Gent, zoekt regio Oost- en West-Vlaanderen.
❤️ Ik heb Camille leren kennen als een vrolijke dame die met veel enthousiasme aan haar carrière als freelancer bouwt. Tot nu toe heeft ze geleerd dat ze als freelancer best op alles ja zegt, waardoor ze al met verschillende (internationale) bedrijven heeft kunnen samenwerken. Ze past het best in een team waar een informele sfeer hangt en waar ze de kans krijgt om van haar collega’s bij te leren.

Competenties?
• Jobinhoudelijk | De sterkte van Camille zit vooral op uitvoerend niveau, gaande van contentcreatie tot advertentiebeheer.
o Content: contentplanning voor social media, beperkt copywriting, beeld- en videobewerking (incl. animaties), livestream hosten,
o Advertenties: social media (Facebook, TikTok), zoekmachines (Google – zowel SEO als SEA)
o Overig: e-commerce opstarten en beheren
• Sector | Camille heeft ervaring in o.a. dierenvoeding, kleding, speelgoed en heeft een voorkeur voor duurzame bedrijven. Ze geeft aan dat ze eigenlijk voor alles openstaat, behalve misschien voor zwaar vervuilende bedrijven.

Good to know
👌🏻 Bachelor Multimedia & Communicatie (behaald in 2015) + extra opleidingen in digital marketing
👌🏻 Camille geeft de voorkeur aan deels remote werk. Een inloopperiode bij de klant op kantoor is zeker geen probleem indien er op termijn een aantal dagen home office mogelijk zijn.

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000I9c3VQAR Camille