fbpx

Ik heb een tiental jaren ervaring in communicatie, zowel in bureaus als bij bedrijven. Ik heb expertise in public relations (als woordvoerder van i-mens, Recupel en als account manager in een PR-bureau) en het ontwikkelen van communicatiestrategieën. Uitvoerend help ik u graag verder met copywriting en content creatie, mediarelaties en social media management.

Horebeke
Disponible à partir du : 16 novembre 2023
3 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

EditingPR-activiteitenRelations publiquesCommunicatiestrategieMedia KennisSociale MediaCréation de contenuRédaction

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

| Bon à savoir :

👌🏻 Diploma of opleidingen: Master Meertalige Bedrijfscommunicatie (Frans-Engels), Master Taal-en Letterkunde (Frans-Engels), Bachelor Taal-en Letterkunde (Frans-Engels)


| Saartje in't kort:

🤝 Hoeveel jaar ervaring: Sinds mei 2014 in marketing en communicatie

🔎 Zoekt soorten opdrachten: Freelance communication consultant, copywriter

🌍 Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels

🏡 Woonplaats: Horebeke, 9667


| Compétences ?

• Jobinhoudelijk: Ervaren in PR, woordvoerderschap, strategische partnerships, crisiscommunicatie, copywriting, communicatiecampagnes, interne communicatie, ontwikkeling van communicatiestrategieën, projectmanagement, sales & business development.

• Vorige werkgevers of opdrachtgevers: Studio Nestor (huidig), i-mens, Recupel, make sense, Grayling


Saartje is een ervaren freelance communication consultant met een sterke achtergrond in marketing en communicatie. Ze heeft gewerkt voor gerenommeerde bedrijven en communicatiebureaus, waaronder i-mens, Recupel, make sense, en Grayling. Haar expertise omvat woordvoerderschap, crisiscommunicatie, strategische partnerships, en de ontwikkeling van communicatiestrategieën.


In haar huidige rol als freelance communication consultant bij Studio Nestor, en eerdere functies als woordvoerder bij i-mens en Recupel, heeft Saartje zich bewezen in het managen van nationale en internationale communicatieprojecten. Haar ervaring omvat ook projectmanagement, sales, business development, en het aansturen van teams.


Saartje is drietalig en beheerst Nederlands, Frans en Engels. Ze beschikt over een brede set vaardigheden, waaronder copywriting, communicatiecampagnes, en interne communicatie. Haar uitgebreide ervaring en veelzijdige competenties maken haar een waardevolle aanwinst voor communicatieopdrachten en projecten.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000j0SqTQAU Saar