fbpx

Hilde

Partenaire commercial RH

Torhout
Disponible à partir du : 5 octobre 2023
2 jour(s) / par semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

AdministrationL'évaluationGestion du changementGestion du tempsComp & BenPaiementsAccueillir les nouveaux employésSuivi de l'évaluation et de la formationGestion des ressources humainesRecrutement et sélection BleuPrécisionPonctuel

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Hilde, afgestudeerd in secretariaatsmanagement met een specialisatie in medisch secretariaat in 1993, vormt een solide basis voor administratief werk, zowel in de privésector als in de medische sector. Haar carrière begon als medisch secretaresse, maar ze heeft later de overstap gemaakt naar de privésector en werd management assistent bij een metaalverwerkend bedrijf. In 2006 richtte ze Secrata op en is sindsdien actief als zelfstandige, waarbij ze administratieve taken uitvoert voor eenmanszaken, KMO's, vrije beroepen en ziekenhuizen. Hilde heeft uitgebreide ervaring als management assistent en zoekt naar administratief ondersteunende opdrachten of HR-gerelateerde opdrachten. Ze heeft tevens ervaring met het opstellen van car policies en kan optreden als fleetverantwoordelijke. Hilde wordt beschreven als een vlotte dame met veel ervaring die verstandig en bekwaam overkomt.


| Bon à savoir :

👌🏻 Afgestudeerd in secretariaatsmanagement met een specialisatie in medisch secretariaat. Voortdurende bijscholing en ervaring in HR-gerelateerde functies.

👌🏻 Software kennis: Ervaring met payroll- en personeelsbeheersoftware zoals Group S, SD Worx, NowJobs, eblox, Protime, en meer.


| Hilde in't kort:

🤝 Ruime ervaring als management assistent en in HR-gerelateerde functies.

🔎 Allround HR, payroll, management assistent.

🌍 Nederlands (moedertaal), Frans (vloeiend), Duits (tweetalig sinds twaalfde), Engels (vloeiend).

❤️ Sterkste troeven: Leergierig, sociaal, streng maar rechtvaardig, people manager.


Hilde heeft een indrukwekkend traject met ervaring in administratie, management assistentie en HR-gerelateerde functies, waaronder payroll en personeelsbeheer. Haar talenkennis, analytisch denkvermogen en leergierigheid maken haar een waardevolle aanvulling voor opdrachten in administratieve en HR-gerelateerde domeinen.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000K4AR0QAN Hilde