fbpx

Ibrahim

Commis administratif en comptabilité

3511
Disponible à partir du : 27 novembre 2023
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

PrécisionPonctuelERPOffice 365KredietbeoordelingenAnalyse des flux de trésorerieAnalyse financièreCrédits de suiviGérer le flux de facturationContrôle des facturesRecouvrement des facturesEnvoi de rappels de paiementContacts Recouvrement de créances, Comptabilité, Assureurs-créditContact client Face2faceOrdres de suiviContact téléphonique avec les clientsEffectuer des paiements FournisseursTraitement des factures FournisseursSuivi Comptes créditeursDroit socialSuivi des clientsCommunications externesCommunication interneComptabilitéPréparation du bilan

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Rencontrer Ibrahim de Hasselt, een resultaatgerichte professional met ruim 6 jaar ervaring in het beheren van debiteuren, incasso's, schuldprocedures en controles. Ibrahim was de voorbije maanden bij Mercedes als Legal counsel en Credit controller bezig maar is nu op zoek naar fulltime opdrachten om op freelance basis uit te voeren. 

 

| Bon à savoir :

👌🏻 Bachelor in rechtspraktijk

👌🏻 Viertalig: NL, FR, ENG en Arabisch

 

| Ibrahim in’t kort:

🤝 +/- 6 jaar ervaring

🔎 Zoekt opdrachten als credit manager

🌍 Talenkennis: NL/Arabisch (perfect), Frans/Engels (Goed)

❤️ Actifs les plus solides :

  • Gedreven ondernemer, hands-on
  • Communicatief, transparant en vlot in omgang
  • Ervaring binnenin de financiële wereld voor verschillende sectoren

| Expérience :

Na het behalen van zijn bachelor in Rechtspraktijk, is hij in het begin van zijn carrière aan de slag gegaan bij een advocatenkantoor als Juridisch medewerker.

Na een jaar heeft hij dan besloten om als consultant te gaan werken bij 2 verschillende bedrijven waar hij ervaring heeft opgedaan als credit manager:

 

-       Exago: Heeft opdrachten als junior dossierbeheerder gecombineerd met debiteuren te contacteren/op te volgen en heeft daar dan ook openstaande schulden gecollecteerd door als debiteur te bellen.

-       Finvision: Na een jaar is Ibrahim als credit management consultent aan de slag gegaan bij Finivision. Daar heeft hij credit analyses gedaan met behulp van company web, creditsafe, dunne & bradstreet, enz. Hij heeft daar dan ook allerlei debiteuren taken uitgevoerd (opvolgingen, telefoneren met debiteuren en schuldvordering) waarna hij het aan de business unit manager ging rapporteren a.d.h.v. KPI rapportages.

 

EssentIs vast aan de slag gegaan als credit controller waar hij allerlei taken heeft uitgevoerd omtrent het opvolgen van schuld processen, procedures analyseren, facturen afpunten en afschrijven, en dan ook rapportages opvolgen/opmaken die hij aan de teamleader laat verantwoorden.

 

De Lage Landen: Opdrachten uitgevoerd als credit controller en als Legal counsel: Dossier beheren van gerechtelijke zaken, Het opvolgen van wanbetaling voordat er juridische stappen worden genomen, (KPI) rapporten analyseren en desnoods aanpassen, toewijzingen verrichten aan AP/AR, en het analyseren van prospecten.

Mercedes – Benz Financial Services: Hier heeft Ibrahim zijn carrière verder gezet als Legal counsel/ credit controller waar hij soortgelijke opdrachten heeft uitgevoerd als toen hij voor De Lage Landen had gewerkt: Dossierbeheerder van gerechtelijke zaken, (KPI) rapporten analyseren, toewijzingen verrichten aan AP/AR, leasingcontracten aanpassen, en Fraude opsporen, opvolgen en afwikkelen (conform procedure).

🏡 Woonachtig te Hasselt, zeer flexibel naar afstand toe, kantoorwerk is geen probleem

🏃🏻‍Snel beschikbaar, 5 dagen/week, liefst 50/50 hybride werk combineren

💰 €68.75 (excl. GIGHOUSE brokersfee 24%)

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000K4JozQAF Ibrahim