fbpx

Louvain
Disponible à partir du : 1er juin 2022
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Ik vertel jullie graag meer over Joël (°1983) uit Herent. Hij is na zijn middelbare studies zelfstandige geworden en is ook meer dan 10 jaar manager geweest in de horecasector. Zonder dat hij het goed en wel besefte, rolde hij daardoor eigenlijk al in de rol van recruiter. Momenteel is hij op zelfstandige basis aan de slag bij Maple Leaf, een firma die 2 van zijn vrienden hebben opgericht. Joël voelt dat het nu tijd is om verder te groeien, wat bij Maple Leaf helaas niet kan. Hij is daarom op zoek naar een voltijdse opdracht als recruiter (bij voorkeur freelance IT-profielen) om zijn persoonlijk ontwikkelingspad verder te volgen.

Joël in ’t kort
🤝 1,5 jaar ervaring als freelance recruiter (+10 jaar werkervaring in andere rol)
🔎 Voorkeur voor langdurige opdrachten (>3 maanden) en liefst ook FT bij 1 klant
🌍 NL (zeer goed), FR/EN (voldoende voor interne communicatie, niet voor interviews)
🏡 Woont in Herent, vriendin woont in Brussel. Zoekt daarom vooral regio Leuven en Brussel. Antwerpen/Gent kan ook, maar dan liefst maximaal 3 dagen/week op kantoor.
🏃🏻‍ In onderling overleg beschikbaar voor FT opdracht
❤️ Ik heb Joël leren kennen als een spontane en vriendelijke man. Hij is ondernemend ingesteld en heeft een doorgedreven mensenkennis. Hij heeft vaak in grote teams gewerkt (horeca, events, …) en weet daarom snel wanneer een persoon oprecht is en zijn beloftes nakomt. Als recruiter is dit uiteraard een niet te onderschatten voordeel. Verder is hij ook iemand die altijd de tijd zal nemen voor een persoonlijke babbel, omdat mensen dan vaak meer vertellen dan tijdens een ‘standaard’ interview.

Compétences ?
• Jobinhoudelijk | Bij Maple Leaf is Joël echt van nul gestart: cold calling, netwerk opbouwen, specialisatie qua profiel uitbouwen. In de toekomst zou hij graag projecten bij een groter bedrijf doen om zijn skills in zetten en verbeteren, maar ook om samen te werken met senior mensen zodat hij kan leren van hun ervaring.

o Profielen – Meeste ervaring in IT (developers, testers, analisten, …), maar staat zeker open voor andere profielen. Joël heeft ook technische kennis vanuit zijn eerdere werkervaring maar nog niet als blue collar recruiter. Verder heeft hij vooral gewerkt met freelancers en heeft hij nog geen ervaring met (temp-to-)perm. Hij staat hier wel voor open.

o Takenpakket – Sourcing (LinkedIn, netwerk) + interviews afnemen. Mag verder zeker uitgebreid worden maar dan neemt hij hierin een junior rol op zich.

• Sector | Het liefst gaat Joël aan de slag als interne recruiter, maar hij staat zeker ook open voor opties waarbij hij als third party ingeschakeld wordt. Prospecteren (koud/warm) schrikt hem dan ook niet af.

Bon à savoir
👌🏻 Joël werkt het liefst zo veel mogelijk vanop kantoor. Als hier bovendien een dynamische ( oubollig) sfeer hangt, zorgt dit alvast voor extra werkplezier.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000K5QxdQAF Joël