fbpx

Caroline

Finance Manager

“Mijn doel is het ontzorgen van de financiële administratie. Dagdagelijkse financiële taken, maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen, opmaak rapporteringen, budgetten en forecasts, variantie-analyses, opmaak liquiditeitsplanning, cashflowanalyse, maar zeker ook diverse analyses en controlling van projecten, financiële opvolging van voorraden enzovoorts. Verder ben ik sterk analytisch, stressbestendig, flexibel en vind ik zelfleiderschap en verantwoordelijkheidszin twee van mijn grootste troeven.”

Waregem
Disponible auprès de :
0 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

Clôture de l'année (clôture de l'exercice financier)Finance

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Caroline in ’t kort
🤝 20+ jaar ervaring als hoofdboekhouder, waarvan 4 jaar actief als freelancer
🔎 Zoekt zowel korte als langdurige opdrachten voor 4/5e of 90%
🌍 NL (moedertaal), EN/FR (basiskennis)
🏡 Waregem + 30 min (as Kortrijk-Gent)
💰 €550/dag
🏃🏻‍ Beschikbaar vanaf 1 september
❤️ Tijdens ons gesprek maakte Caroline een spontane en vriendelijke indruk. Ze staat altijd open voor een babbel of om advies te geven, maar zal even goed haar beste beentje voorzetten op een teambuilding. Die activiteiten zelf op poten zetten is dan weer een stapje te ver. Ze voelt zich het best in een open en directe werkomgeving waarbij veel belang wordt gehecht aan efficiënt samenwerken. Ziet ze ruimte om bepaalde processen te verbeteren, wil ze die ook graag kunnen aankaarten bij het management.

Attentes ?
• Jobinhoudelijk | Voor een langdurige opdracht wil Caroline graag nauw betrokken zijn bij het bedrijf op vlak van de financiële resultaten. Bij Creaplan heeft ze bijvoorbeeld de volledige financiële rapportage moeten opzetten, alsook een deeltje HR moeten bijnemen. Digitalisering begeleiden, maand- en jaarafsluitingen doen, … hoe breder hoe liever!

Voor kortere opdrachten mogen we zeker ook nauwere opdrachten voorstellen, wel liefst enkel binnen finance (en dus niet enkel HR). Meer operationele opdrachten zoals (hoofd)boekhouder, controller o.i.d. komen dan bijvoorbeeld ook in aanmerking. Ze heeft leidinggevende ervaring (team van 7 personen), maar dit is geen vereiste in elke opdracht.

• Sector | Caroline spreekt vooral over interne functies bij bedrijven met een KMO-mentaliteit. Voor haar betekent dit: iedereen kennen, met elkaar een babbeltje doen, open communicatie, betrokkenheid van én naar medewerkers, … Als ze een voorkeursector moet doorgeven is het bouw, en zeker niet de transport- of agrarische sector. Tenslotte staat ze ook open voor outsourcingfirma’s, die haar dan op hun beurt plaatsen bij hun klanten (enkel finance, niet HR).

Bon à savoir
👌🏻 Master Accounting & Finance (behaald in 2000)
👌🏻 Het liefst wil Caroline 1 dag/week remote werken (of een halve dag als ze 90% werkt), maar dit is geen must. 😊
👌🏻 Is momenteel in gesprek met Vergalle Invest voor een permanente functie (via zelfstandig statuut), weet daarover eind deze maand meer.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000LA04oQAD Caroline