fbpx

Bart

Finance Consultant

Bornem
Disponible auprès de :
jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

AdministrationL'évaluationRenforcement de l'esprit d'équipeGestion du tempsAccueillir les nouveaux employésSuivi de l'évaluation et de la formationGestion des ressources humainesOrientation professionnelleVenteAnalyse de l'activitéGestion États financiers consolidésAnalyse des flux de trésorerieFP&A (Planification et analyse financière)Analyse financièreCalcul des coûtsAnalyse opérationnelleInterprétation et formatage du compte de résultatAnalyse des scénarios stratégiquesAuditen Van Administratieve OrganisatieAuditen Van Interne JaarrekeningAuditplan OpmakenRapports d'auditControle Boekhouding​DisclosureFormuleren Van Aanbevelingen

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Bart Coëme (°1980) uit Bornem werkt deeltijds als leerkracht economie en aanvullend 2 dagen per week als freelancer. Enerzijds voor zijn persoonlijke interesses, anderzijds om zijn leerlingen meer inzicht te kunnen bieden vanuit de effectieve bedrijfswereld. De directie staat volledig aan zijn zijde en zorgt er dan ook voor dat Bart telkens 2 volledige dagen ‘vrij’ is om zijn freelance opdrachten in te kunnen plannen.

 

Bart in ’t kort

🤝 20 jaar werkervaring waarvan 3 als freelancer

🔎 Zoekt financieel-administratieve functies, bij voorkeur middellange tot lange termijn - graag in het genre Office Manager

🌍 NL (moedertaal), EN/FR (professionele basis)

❤️ Bart maakte een rustige en bekwame indruk tijdens ons gesprek. Hij heeft een vlotte babbel en heeft een open visie op de arbeidsmarkt, wat als freelancer natuurlijk erg interessant is. Verder neemt hij snel verantwoordelijkheid op en heeft hij dus ook geen probleem met functies die op termijn uitbreiden.

 

Attentes ?

  • Contenu de l'emploi Bart zou het liefst een allround-functie hebben als rechterhand van de zaakvoerder van een KMO, maar hij beseft ook dat dit voor 2 dagen per week niet ideaal is. Daarom staat hij ook open voor meer afgelijnde functies in boekhouding (facturen inboeken in Expert M, afpunten, …), personeelsadministratie (verlofplanning, uurregistratie i.s.m. Securex, aanwervingen, …) of andere administratieve taken. Hij heeft bij Z-Tech mee de overname voorbereid (due diligence, audit, …) en dat spreekt hem jobinhoudelijk ook aan.
  • Secteur Bart gaat het liefst aan de slag in een PME omwille van de familiaire mentaliteit en de breedte van het takenpakket. Verder beschouwt hij zijn freelance opdrachten als een avontuur, waardoor hij ervoor openstaat om elke sector in overweging te nemen.

 

Bon à savoir

👌🏻 Bachelor Secundair Onderwijs (Regentaat) Handel-Burotica-Informatica

👌🏻 Hij heeft een thuiskantoor en kan dus vlot remote werken. Regelmatige aanwezigheid op kantoor is geen probleem, hoewel hij de voorkeur geeft aan flexibele uren bij filegevoelige routes.


 

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000LBQBEQA5 Bart