fbpx

Anderen vooruit helpen om hun bedrijf en imago naar een hoger niveau te tillen is iets waar ik voldoening uit haal. Mijn motto: Voor elk probleem is er een oplossing en samen kunnen wij die bereiken. Bij mij krijg je niet enkel kwaliteit maar ook betaalbaar en uniek naargelang je wensen. Ben je tot hier blijven lezen? Dan denk ik dat ik de webdesigner bent die je zoekt !

Hoboken
Beschikbaar vanaf: 21 juli 2023
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Ik stel jullie graag voor aan Bruno. Bruno is momenteel voltijds aan de slag als ICT-coördinator binnen een school. In juni 2021 is hij gestart als freelance, in bijberoep, webdesign en grafische vormgeving.

Zo ontwerpt hij websites, flyers, posters,…

 

❤️ Bruno is een persoon die gekenmerkt wordt door zijn leergierigheid en sterke motivatie om nieuwe dingen te leren. Hij heeft een natuurlijke drang om kennis en vaardigheden op te doen, en hij neemt graag initiatief om zijn kennisgebieden uit te breiden. Bruno is niet bang om uitdagingen aan te gaan en streeft ernaar om zichzelf voortdurend te verbeteren.

🤝 ervaring binnen webdesign, grafische vormgeving en administratie

🔎 zoekt opdrachten binnen webdesign en grafisch vormgeving

🌍 talenkennis: ND/ Portugees / Sp (notie) / FR (goed) / ENG ( goed) 

 

Bon à savoir :

👌🏻 Webdisign: Wordpress

👌🏻 Kennis van Illustrator, Photoshop en Indesign 


Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000LD2cPQAT Bruno Rafael