fbpx

Christina

Commercialisateur polyvalent

Style is not what you have, it's who you are. Ik ben een communicatieve lifestyle- lover met een sterke passie voor stijl, beauty en innovatie. Ik geloof dat het je persoonlijkheid, je manier van werken en het goed inzetten van je skills is die je vooruit kunnen brengen in het (professionele) leven, onafhankelijk van de sector waarin je zit. Dit bracht me naar de sector die 1 van mijn passies wegdraagt: mode. Hier heb ik de meest recente fase van mijn carrière kunnen voortzetten en heeft dit een cruciale impact gehad op mij als persoon en op de groei die ik heb doorgemaakt. Passie en enthousiasme typeren mij. Mijn gedrevenheid en doorzettingsvermogen beschouw ik als één van mijn meest waardevolle krachten. Cross-collaboratie, structuur en pro-activiteit nemen een centrale plaats in mijn dagelijkse werkmentaliteit. Daarbij heb ik in mijn meest recente job als marketing & brand team lead bij CKS people skills opgebouwd. Meebouwen aan een strategie & storytelling rond een merk is wat mij energie brengt. Deze rol heeft me een diepe know-how bijgebracht op vlak van (digitale) marketing, brand-, budget-, ROI en project management in een dynamische omni-channel omgeving, waarbij er veel kennis werd opgebouwd rond het inzetten van de juiste groei-strategie. Daarbij kwamen verschillende facetten aan bod: van branding & herpositionering tot duurzaamheid. Sinds 2021 ben ik bezig met een eigen fashion tech-startup waarbij de shopping experience willen transformeren om een betere customer satisfaction & sustainability impact te genereren om de fashion industrie minder vervuilend te maken. Mijn persoonlijk groeitraject is als founder van een start-up drastisch gestegen: van lean & mean bootstrappen, voor subsidies appliceren, pitchen, product market fit research, business plannen maken: entrepreneurship is tot hiertoe de meest boeiende stap gebleken uit mijn carrière. Mijn carrière objectieven zijn om in een open, sociale, dynamische en eerlijke werkomgeving te vertoeven.

Tremelo
Beschikbaar vanaf: 10 oktober 2022
2 jour(s) / par semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

L'image de marqueIdentité d'entrepriseImage de marque de l'employeurCommunicationsCommunication interculturelleCommunications externesCommunication interneCommunication marketingCommunication hors ligneCommunications en ligneCommuniqués de presseStratégie de marqueRécit de l'histoireMarketing d'influenceMarketing internationalÉtablir des indicateurs de performance clésGénération et développement de prospectsÉtablir des indicateurs de performance clésÉtude de marchéAnalyse des tendancesMédias hors ligneMédias en ligneMédias sociauxPlanification du projetB2B

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

| Freelancer Christina:

Christina de Tremelo est un Marketing Strateeg avec 13 jaar ervaring, die naast haar start-up in innovatie en technologie, op zoek is naar freelance opdrachten om bedrijven te ondersteunen binnen hun marketing en communicatie afdeling. Ze heeft naast haar activiteiten voor haar eigen bedrijf nog 2 dagen/week ruimte.


| Bon à savoir :

👌🏻 Master Strategic Communication

👌🏻 Maîtrise en droit

 

 

| Christina in't kort:

🤝 13 jaar ervaring in Marketing

🔎 zoekt opdrachten als Marketing & Communicatie Strateeg

🌍 NL & ENG (zeer goed), FR (goed), DE & SP (basis)

🏡 Résidence : Tremelo, wil rond Bxl, V-B, A’pen, Limburg

❤️ L'atout le plus important : Ze is zeer gepassioneerd en enthousiast. Ze is een echte inspirator en kan mensen meetrekken. Zeer communicatief en kan zelfstandig werken. Ze kan kalmte in chaos brengen.


 

| Compétences ?

-        Contenu de l'emploi Na haar studies startte ze meteen bij Microsoft Benelux comme Marketing et Communications Manager. Dit deed ze 5 jaar en groeide door binnen het bedrijf. In 2015 ging ze meer in de richting waar haar interesses lagen (mode), startte ze bij FNG Group waar ze Marketing en Brand Manager was voor CKS, later overgenomen door JBC. Waar ligt haar focus:

-         Marketing strategie uitwerken

-         Communicatieplannen & strategie

-         Team opstellen en leiden

-         KPI’s en budgetten opstellen

-         Kalender opmaken en beheren

-         ...

 

-        Secteur Heeft ervaring in kmo’s als corporate. Affiniteit met alles rond innovatie, interieur, cosmetica, lifestyle, fashion, etc.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?













      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000N9Ii8QAF Christina