fbpx

Amin is dossierbeheerder, financial consultant, en wenst graag als freelancer te werken in KMO's waar hij een iets breder takenpakket kan uitvoeren. Bovendien is hij ook sterk in ERP-implementatie.

Deurne
Disponible à partir du : 1er septembre 2023
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

Microsoft Power BIExactementMicrosoft Dynamics NavisionGénéralMicrosoft Dynamics Business CentralPrécisionPonctuelOffice 365BEGAAPIFRS 9 & 17USGAAPImplementationRapportsIFRSMS Power PointMS WordSoutien administratifGestion ERPEntrée des donnéesCodage, classement et archivage des documentsPrévision, budgétisationÉlaboration d'un plan d'entrepriseAnalyse des flux de trésorerieFP&A (Planification et analyse financière)Analyse du bilan

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Amin heeft een viertal jaar ervaring als financial consultant, onder meer in een Big 4 omgeving. Momenteel zit hij in zijn opzegperiode om aansluitend als freelancer aan de slag te gaan.


Amin in ’t kort

🤝 4 jaar ervaring in taks en accounting

🔎 Uitdagende opdrachten met breed takenpakket, duurtijd mag variëren

🌍 NL (moedertaal), EN/FR (zeer goed)

🏡 Antwerpen + 60 min, maar liever dichter bij huis

❤️ Amin is een heel spontane en sociale jongeman. Hij is positief ingesteld en legt vlot nieuwe contacten. Hij komt uit een dynamische en gedreven werkomgeving, en dat ligt hem wel. Toch staat hij ook open voor een rustige en familiale omgeving, aangezien hij hier kan zien wat hij bijdraagt.


Attentes ?

 • Contenu de l'emploi Amin is op zoek naar een breed takenpakket, van inboeken tot jaarafsluit. Als consultant heeft hij o.a. ervaring opgebouwd in:
  • Comptabilité: compliance, maandelijkse rapporteringen, ondersteunen bij jaarrekeningen, ad hoc analyses, …
  • Tax: roerende voorheffingen, aangifte vennootschapsbelasting, ondersteunen bij controles, …
  • Technology: ERP-implementatie (vnl. testing en scripts schrijven), schakel zijn tussen eindgebruiker en IT, Alteryx (software die manuele stappen in Excel automatiseert)
 • Secteur Sector mag breed zijn. Amin heeft een lichte voorkeur voor de iets kleinere bedrijven, puur omwille van het feit dat het takenpakket daar vaak iets breder is.

Bon à savoir

👌🏻 Bachelor Tax & Accounting (behaald in 2018)

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

   Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

   0036N00000PJ3wPQAT Amin