fbpx

Joke

Partenaire commercial RH

Hallo allen, Ik ben een 40-jarige mama die onlangs de overstap gemaakt heeft naar het leven als freelancer. Na mijn middelbare school heb ik heel veel gereisd tot na mijn afstuderen aan de universiteit 10j geleden. Dankzij het vele reizen heb ik een breed wereld- en mensbeeld én ben ik een echte plantrekker, iets wat ook in mijn professioneel leven goed van pas komt. Daarnaast ben ik iemand die zaken graag vastpakt, iemand die graag snel resultaat ziet. Een werkdag geeft me voldoening als er veel is afgevinkt op mijn to-do lijstje, maar zeker ook wanneer het aangename dag was met de collega's, met de nodige portie humor. Ik hou van jobs in HR omdat het werken is met en voor mensen, omdat elke werknemer het verdient om naar waarde geschat te worden, opdat elke medewerker zich kan ontplooiien en het beste van zichzelf kan geven ❤️.

Anvers
Disponible à partir du : 8 janvier 2024
4 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

AdministrationL'évaluationPaiementsAccueillir les nouveaux employésVenteDroit socialPonctuelERPOffice 365PrécisionAdministrationL'évaluationGestion du changementRédaction d'un plan de cafétériaComp & BenPaiementsAccueillir les nouveaux employésSuivi de l'évaluation et de la formationVenteDroit socialRecrutement et sélection BleuRecrutement et sélection BlancSuivi de l'évaluation et de la formationGestion des ressources humainesRecrutement et sélection Bleu

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Ik stel je graag voor aan Joke. Ze specialiseert zich binnen voornamelijk harde HR al staat ze zeker ook open om binnen soft HR aan de slag te gaan.

 

❤️ Joke is een daadkrachtige dame, ze zoekt altijd snel naar oplossingen, daarnaast houdt ze van de nodige humor op de werkvloer.

🤝 ervaring binnen harde HR

🔎 zoekt opdrachten binnen HR

🌍 compétences linguistiques : ND/ENG

 

Contenu de l'emploi :

-       Opgedane ervaring algemeen:

§ Personeelsadministratie:

o  Deeltijdse tewerkstelling.

o  Progressieve tewerkstelling.

o  Afwezigheden opvolgen.

o  Tijdsregistraties.

o  ...

§ Payroll in teamverband als eindverantwoordelijkheid dragen. Dit van zowel arbeiders en bediende profielen.

 

Joke heeft nog geen ervaring binnen soft HR maar is zeker iets dat haar aanspreekt. Momenteel volgt ze een extra opleiding ‘HRM’ bestaande uit:

§ Opstellen van een HR-beleid.

§ Motivatie en retentie.

§ Learning en development.

§ Talent- en competentiemanagement.

§ Loonbeleid.

§ ...

Kennis van volgende programma's: Eblox, Salar, ...


Kennis van volgende PC: 200, 319 & 322.01


Bon à savoir :

👌🏻 Master Agogische wetenschappen behaald in 2012. 

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000RSaJGQA1 Joke