fbpx

Deurne
Disponible à partir du : 1er janvier 2023
3 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Ik stel jullie van ook graag voor aan Wissam (°1995) uit Deurne. Ze heeft Nederlandse roots en heeft daardoor een eerste ervaring opgebouwd in de Nederlandse én Belgische sociale wetgeving. Na enkele jaren actief te zijn als uitzendconsultent, wil ze nu de overstap maken van loondienst naar freelance statuut om zo steeds bredere opdrachten te doen. Ze is op zoek naar een 4/5e opdracht in HR, liefst een langere opdracht (bv. 3 maanden) zodat ze ‘stabiel’ kan overstappen. Zoeken jullie met haar mee? 😊


Wissam in ’t kort

🤝 Bachelor HR + 3 jaar ervaring als uitzendconsulent

🔎 Zoekt breed binnen HR: recruitment, HR BP, HR administratie, …

🌍 Nederlands (moedertaal), Engels (zeer goed)

️ Wissam maakt een heel spontane en open indruk. Ze voelt zich thuis in een mensgerichte omgeving en haalt veel energie uit het contact met medewerkers/uitzendkrachten. Het liefst werkt ze in een équipe, aangezien ze start als freelancer en ze op die manier toch nog bij iemand terecht kan als ze vragen zou hebben.


Attentes ?

 • Contenu de l'emploi Ze heeft vooral ervaring als uitzendconsulent, maar heeft ook al geproefd van een bredere rol als assistent van de HR Business Partner. Wissam geeft de voorkeur aan een gevarieerd takenpakket, maar staat ook open voor een sterk afgelijnde opdracht.
  • Uitzendconsulent: searchen via database + VDAB, voorbereidende loonverwerking (NL+BE), contractbesprekingen, opvolggesprekken, vragen beantwoorden over (basis) sociale wetgeving en loonbrieven, jobdagen organiseren bij klanten, … Vooral gewerkt met bedienden, ook bijgesprongen bij arbeiders.
  • Assistent HR BP: focus ligt op contact met medewerkers, alle vragen beantwoorden, documenten opmaken, correspondentie i.v.m. managementbeslissingen, met zieke medewerkers in gesprek gaan en opvolgen, contact met werving- en selectiebureaus, …
  • Wat niet? Puur payroll of volledig HR beleid opzetten (kennis niet sterk genoeg)
 • Secteur Mag zowel intern bij bedrijven zijn als bij derde partijen. Liefst iets grotere bedrijven, omdat zij vaak al een bepaald kader rond HR hebben waarin ze aan de slag kan en/of bepaalde projecten kan uitwerken.


Bon à savoir

👌🏻 Bachelor Human Resource Management (2019 @ Hogeschool Rotterdam)

👌🏻 Als ze 4 dagen/week werkt, zou ze graag 1 dag remote kunnen werken. Dit zal echter geen dealbreaker zijn!

👌🏻 Wissam heeft nog geen btw-nummer aangevraagd, maar brengt dit in orde zodra ze een opdracht heeft. Aangezien ze nog een opzegtermijn heeft, zou ze haar nummer ruimschoots op tijd moeten ontvangen om vlot te kunnen starten als freelancer.


Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

   Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

   0036N00000RSRRfQAP Wissam