fbpx

Experienced allround marketeer | Passionate about high growth, strong branding and digital strategies

Gand
Beschikbaar vanaf: 28 oktober 2022
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

| Bon à savoir :

👌🏻 Master Commerciële Wetenschappen: Business Management, entrepreneurship

👌🏻 Bachelor Marketing

👌🏻 Vlerick: MBA: General Management


| Jeroen in't kort:

🤝 +/- 9 jaar ervaring in marketing, sales en finance

🌍 NL, FR, ENG (allemaal zeer goed)

❤️ Sterkste troef: Komt uit een ondernemersfamilie, het zit in de genen. Hij is zelf ook een gedreven ondernemer: had een eigen bedrijf binnen de voedingssector, was CEO & co-founder, dat een groot succes was, is sinds kort overgenomen. Heel vriendelijk, komt rustig over en down-to-earth.

 

| Compétences ?

·       Jobinhoudelijk | Na zijn studies startte hij zijn carrière in het bedrijf van zijn ouders, Spitaels, een bedrijf in de voedingssector. Daar was hij verantwoordelijk voor de productie en het commerciële. Na 2 jaar startte hij bij Silverfin als Business Developer. Daar kreeg hij meer de kans om het financiële luik te gaan overnemen.

In 2017 startte hij samen met een partner een bedrijf in maaltijdboxen waar hij volledig de marketing, sales, budgetten, etc. vanuit de grond heeft gestampt. Op vandaag is het bedrijf overgenomen is hij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen Marketing. 

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000RTcHVQA1 Jeroen