fbpx

Ervaren en toegewijde professional met meer dan 20 jaar ervaring in het ondersteunen van ondernemers in het behalen van hun bedrijfsdoelen, door hen een feilloze en correcte financiële en administratieve afhandeling en een klantgerichte interne verkoopsondersteuning te bieden. Ik heb expertise opgebouwd in financiële administratie zodat deze bruikbare informatie geeft, nuttig voor het beleid en de algemene bedrijfsvoering van een onderneming. Ervaring in marketing en verkoopsondersteunende activiteiten en bedreven in het omgaan met complexe kwesties en uitdagingen en het adviseren van klanten in een internationaal kader.

Zoersel
Beschikbaar vanaf: 21 juni 2023
3 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Ik stel jullie graag voor aan Monique (°1965) . Ze heeft een zeer ruime ervaring in boekhoudkundige functies opgebouwd en vult die verder aan met allround administratieve taken. Ze combineert het freelancen al een tijdje met een job in loondienst, maar wil graag volledig aan de slag als freelancer.


Monique in ’t kort

🤝 20+ jaar ervaring in boekhouding en administratie

🔎 Zoekt als freelance boekhouder, freelance boekhoudkundig bediende, freelance administratief bediende, freelance onthaalbediende, …

❤️ Tijdens ons gesprek maakt ze een sociale en professionele indruk. Ze houdt van duidelijke en rechtlijnige communicatie om verwarring te voorkomen. Verder is ze heel klantgericht en zal ze zich steeds inzetten om een klant met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Tenslotte is ze flexibel ingesteld, waardoor ze snel kan schakelen in een veranderende omgeving of bij de wijziging van een takenpakket.


Attentes ?

 • Contenu de l'emploi Monique is van diverse markten thuis en heeft overal een degelijke ervaring in opgebouwd. We mogen zowel kijken naar afgelijnde opdrachten als naar allround functies.
  • HR: arbeidsreglement implementeren, loonverwerking (SD Worx), aanpakken van verbeterpunten na sociale controle, verzekeringen beheren, …
  • Admin: offertes opmaken, contact met leveranciers en klanten, ontvangen van bezoekers, douanetechnische verwerking van aan- en verkoop, klachtenbehandeling, … Gewerkt met o.a. Excel.
  • Boekhouding: A-Z van facturen inboeken tot jaarafsluit en btw-aangifte. Geen ITAA-titel. Gewerkt met o.a. Wings, Proacc.
 • Secteur De focus van Monique ligt vooral op KMO’s. Haar vader had een gelijkaardig bedrijf waardoor ze er is opgegroeid en zich echt als een vis in het water voelt. Dat was bovendien een bedrijf in import en export buiten de EU, waardoor ze als boekhouder ook kan lezen en controleren of import correct gebeurt. (Voorbeeld: een bedrijf importeert interieurartikelen vanuit Bali. Hun boekhoudkantoor had hen nooit op de hoogte gebracht van het feit dat ze geen btw voor invoer moesten betalen. Monique heeft dit uitgelegd aan het boekhoudkantoor en is sindsdien rechtgezet.) Hoewel het voor haar wel belangrijk is dat iedereen zijn bevoegdheden kent, vindt ze het geen enkel probleem om in een “chaotische” werkomgeving terecht te komen waar er telkens meer of andere dingen verwacht worden.


Bon à savoir

👌🏻 Secundair Onderwijs Toerisme + frequente bijscholingen (o.a. boekhouding, debiteurenbeheer, onthaalmedewerker, …)
Ce profil vous intéresse ?

   Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

   0036N00000RVDt8QAH Monique