fbpx

Kruisem
Disponible auprès de :
0 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Kimberley in ’t kort

🤝 Graduaat Boekhouden + 5 jaar ervaring als boekhouder

🔎 Bij voorkeur opdrachten van minimaal 3 maanden

🌍 Nederlands (moedertaal), Engels (zeer goed)


🏃🏻‍ Beschikbaar vanaf 28 november voor een 3/5e of 4/5e functie (met vrije dag op woensdag)

️ Kimberley maakte een enthousiaste en open indruk tijdens ons gesprek. Ze heeft een dynamique karakter en hecht veel belang aan een goede teamsfeer, waar al eens over het weekend gebabbeld wordt. Verder is ze mama van 4 en heeft ze het jonge moederschap gecombineerd met een (meer dan) voltijdse graduaatsopleiding, wat aantoont dat ze van aanpakken weet én een doorzetter is. Ze gelooft dat haar inhoudelijke kennis en persoonlijke kwaliteiten een meerwaarde zullen zijn voor haar klanten.


Attentes ?

 • Contenu de l'emploi We mogen de focus leggen op puur boekhoudkundige A-Z functies, aangezien bredere administratieve functies haar niet zo aanspreken. Verder schrikt telefonisch debiteurenbeheer haar af, terwijl de eerste aanmaningen op e-mail of papier geen probleem vormen.
  • Comptabilité expérience: inboeken van aankoop- en verkoopfacturen, diverse boeken, loonboekingen, maandafsluit, btw-aangifte, AP/AR/GL, …
  • Programmakennis: Expert M, Exact Online, Exact Globe, Octopus, Navision, Oracle Netsuite, Business Central, Informat
 • Secteur Kimberley komt liever niet terecht in de bouwsector of in een boekhoudkantoor. Verder staat ze open voor alle sectoren (incl. vzw’s), zolang het bedrijf in kwestie iedereen gelijk voor de wet behandelt en freelancers gezien worden als een meerwaarde in plaats van een binnendringer.


Bon à savoir

👌🏻 Graduaat Boekhouden (behaald in 2014)

👌🏻 Hybride werken is erg van belang voor Kimberley. Liefst ongeveer 1x/week op kantoor zijn, de rest thuiswerk.

👌🏻 Heeft nog geen lopende gesprekken! 😊

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

   Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

   0036N00000T4nzkQAB Kimberley