fbpx

Ondernemende recruiter met 7 jaar ervaring. Zowel arbeiders als bedienden. Sleutelwoorden: leergierig, toegankelijk, resultaatgericht, diplomatisch, analytisch

Gand
Beschikbaar vanaf: 28 november 2022
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Peter is een sterke recruiter met 6 jaar ervaring. Hij is zeer ondernemend. Had 2 jaar zijn eigen HR bedrijf met 2 partners. Sinds kort heeft hij beslist om deze fakkel door te geven aan zijn vennoot en gaat hij op zoek naar eigen projecten op freelance basis.

 

| Bon à savoir :

👌🏻 Master Handelswetenschappen: Bedrijfsmanagement en Ondernemerschap

👌🏻 Brede en ruime ervaring met Linkedin Recruiter Seat, Indeed, Vdab, Jobat, …


| Peter in't kort:

🤝 +/- 6 jaar ervaring in Recruitment

🔎 Zoekt opdrachten als Recruiter

🌍 Nl en Eng; perfect, Fr; goed

❤️ Sterkste troeven:

-         Zeer goede mensenkennis, kan de juiste match maken

-         Is heel goed in een kandidaat zijn vertrouwen te winnen, te overtuigen en een band creëren

-         Zeer brede ervaring in verschillende soorten profielen

 

| Compétences ?

- Contenu de l'emploi Peter zijn ervaringen:

  • Randstad Construct & Transport: 3,5 jaar als recruiter. Was toen een nieuwe vestiging en heeft hij volledig op poten gezet. Hij was hij verantwoordelijk voor de rekrutering & selectie voor bouwbedrijven, voornamelijk arbeiders, alsook de administratieve opvolging van loonsprestaties etc., KPI’s, opleiding van nieuwe consultants…
  • House of Talents: Werving & Selectie: uitschrijven vacatures, invulling van vacature + evaluatie & opvolging
  • Creative Shelter: Inhouse rekrutering van diverse profielen + strategisch aanwervingsbeleid vormgeven en uitvoeren en onboaring.

In 2020 startte hij zijn eigen onderneming; Levelate, samen met 2 partners. Dit hebben ze volledig van 0 opgebouwd. Daar focuste hij zich zowel op het dagelijkse bestuur op strategisch niveau alsook het uitvoerende; de werving & selectie voor de klanten etc. Dit waren voornamelijk IT en Salesprofielen.

 

Soort profielen: ervaring met arbeiders et bedienden; transport, werfleiders, calculators, bouwvakkers, slagers, alsook sales, accountmanagers, it, finance, marketing, customer care… Heel brede ervaring.

 

 

- Secteur Hij heeft geen voorkeur qua sector maar heeft affiniteit met de bouwsector, transport, retail, food, logistiek en technische sector. 

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000T55HNQAZ Pierre