fbpx

Bocholt
Beschikbaar vanaf: 1 januari 2024
4 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Kom dat zien, kom dat zien! Inge (°1978) koos na een eerste ervaring in de medische sector voor een carrière in recruitment. Intussen heeft ze 18 jaar ervaring op de teller staan, waarvan 1,5 als freelancer.


Inge in ’t kort

🤝 Master Biomedische + 18 jaar ervaring als recruiter

🔎 Freelance Senior Recruiter

🌍 Nederlands (moedertaal), Engels (heel goed), Frans (goed maar niet tweetalig)

❤️ Ze maakte een rustige en communicatief sterke indruk tijdens ons gesprek. Ze is van nature uit sociaal en nieuwsgierig ingesteld, waardoor ze graag in team werkt en eigenlijk altijd op zoek is naar dingen om in bij te leren. Als freelancer komt ze gelukkig in aanraking met diverse werkomgevingen en mag ze zich buigen over uiteenlopende profielen. Ze denkt altijd nét dat stapje verder, waardoor ze bijvoorbeeld uit haar comfortzone durft te treden om de perfecte kandidaat te pakken te krijgen, of waardoor ze kritisch naar de sollicitatieprocessen durft kijken om zo verbeteringen voor te stellen.


Verwachtingen?

 • Jobinhoudelijk | Sourcen, headhunten, screenen, contact met hiring managers, loonvoorstellen, contracten opstellen, … Inge doet het allemaal. Met haar ruime ervaring op zak, staat ze er ook voor open om een recruitmentproces vorm te geven of te verbeteren.
  • Profielen: grote voorkeur voor white. Blue collar enkel in combinatie met een breder takenpakket. Inge heeft ervaring met o.a. ingenieurs, managers, salesprofielen, marketingprofielen (zowel uitvoerend als strategisch), legal, finance, …
  • Outils: kennis van traditionele jobboards, maar is heel creatief geweest in het headhunten dus niets schrikt haar nog af. Heeft gewerkt met ATS-systemen Otys Go en SAP MyCareer.
 • Bedrijfscultuur | Inge komt het liefst terecht in een open, communicatieve en transparante omgeving. Een meer traditionele indeling ziet ze zeker zitten (bv. conservatieve hiring manager overtuigen van een nieuwe way to go), zolang ze met haar collega’s ook eens kan babbelen en lachen.


Good to know

👌🏻 Na haar studies ging Inge aan de slag in een labo, maar voelde zich hier heel eenzaam. Ze miste het menselijk contact en koos daarom voor een ander carrièrepad.


Ce profil vous intéresse ?

   Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

   0036N00000T5ZbBQAV Inge