fbpx

Maldegem
Beschikbaar vanaf: 16 januari 2023
7 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Michael (op z'n Engels uitgesproken) is 28 jaar, woont in Maldegem en wil zijn freelance carrière graag uitbouwen.

Voorlopig combineerde hij het met een functie in vast dienstverband, waardoor hij een lichte voorkeur heeft voor langetermijn samenwerking (<6 maanden).


| Michael in ’t kort

🤝 4 jaar ervaring als freelance boekhoudkundig bediende

🔎 Freelance boekhouder, freelance accountmanager, freelance administratief bediende, …

🌍 Nederlands (moedertaal), Engels (zeer goed), Frans (basis)

❤️ Michael kwam heel spontaan en zelfzeker over tijdens ons gesprek. Met zijn vlotte babbel loodst hij ons door zijn werkervaring. Hoewel die in aantal jaren beperkt is, heeft hij wel een breed takenpakket bekleed. Dit bovendien in combinatie met freelance ondersteuning die hij biedt aan kleine ondernemers (bv. bakkers, koffiebar, …). Hij is ambitieus en leergierig ingesteld, waardoor hij zich snel inwerkt en aanpast aan de bestaande bedrijfsprocessen. Als collega is hij graag écht deel van het team, niet enkel het vijfde wiel aan de wagen dat inspringt tijdens een drukke periode.


| Les attentes ?

Contenu de l'emploi Michael heeft ervaring in boekhouding, ERP-implementatie en algemene administratie. Het mag een nauw afgelijnde opdracht zijn, maar het mag even goed eentje zijn met een zeer breed takenpakket.

Comptabilité : inboeken aankoop- en verkoopfacturen, maandafsluitingen, kwartaalrapportages. (NIET btw-aangifte en jaarafsluit). Tools: Exact Online

ERP-implementatie: van het open source systeem ERP Next, waarvoor hij samenwerkt met developers uit India.

Algemene administratie: due dilligence voor geplande overnames van bedrijven, personeelsplanning maken, evenementen organiseren, … .


| Sector | Casino’s moeten we uitsluiten omwille van zijn vorige werkervaring in loondienst. Verder heeft hij ervaring met o.a. automotive, horeca en mobiele betaaloplossingen. We hoeven hier echter niet op te filteren, aangezien hij enthousiast wordt van alle soorten bedrijven: van lokaal koffiehuisje tot Nespresso.

Indien we focussen op boekhouding, staat hij zeker ook open voor boekhoudkantoren.


| Bon à savoir

👌🏻 Bachelor KMO-Management (behaald in 2019)

👌🏻 Michael is de zoon van een zelfstandige en wilde daarom altijd al ondernemer worden. Hij heeft als student-ondernemer een foodtruck opgestart en uitgebaat, maar heeft die intussen verkocht.

👌🏻 Hij vindt het belangrijk dat een bedrijf “door zijn leeftijd” kijkt en hem niet te onwetend inschat. Zeker kleine ondernemers kan hij ook helpen bij de bedrijfsuitbating of het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000UnoYrQAJ Michael