fbpx

Lier
Disponible à partir du : 15 juillet 2023
4 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Graag vertel ik jullie vandaag meer over Xanthippe (°1991). Ze heeft intussen heel wat jaartjes ervaring als freelance recruiter en heeft ook een eigen bedrijfje gespecialiseerd in internationale medische profielen. Om helemaal “mee” te blijven met de snel veranderende wereld van rekrutering, is ze op zoek naar een freelance opdracht als recruiter of HR BP in een andere sector.


Xanthippe in ’t kort

🤝 10+ jaar ervaring in HR

🔎 Freelance Recruiter, freelance HR BP, freelance Recruitment/HR Manager

🌍 Nederlands (moedertaal), Engels/Frans (zeer goed)

❤️ Xanthippe is een enthousiaste, goedlachse en spontane dame. Ze is direct en assertief, maar zal dit altijd op een zachte en warme manier overbrengen. Ze is ambitieus ingesteld, waardoor ze nu klaar is om stappen te zetten naar een leidinggevende functie. Verder vertelde ze me dat ze hoogsensitief is, waardoor ze een heel sterk inschattingsvermogen heeft en waardoor ze bewust prikkelarme werksituaties inplant tijdens de werkweek.


Verwachtingen?

 • Jobinhoudelijk | Recruitment staat voor Xanthippe sowieso centraal in de zoektocht.
  • Ervaring: vooral met white collar profielen (sales, finance, engineering, medical, HR, …). Ze heeft ook heel wat ervaring in IT maar profileert zich niet per sé als IT-recruiter.
  • Ambitie: het leidinggevende aspect verkennen. Ze heeft echter een beperkte kennis van payroll, dus als bv. HR-manager zal ze daarvoor ondersteuning nodig hebben van de juiste collega’s. Dit is trouwens geen must, ze staat ook open voor louter operationele functies!
 • Secteur Gezien haar eigen bedrijf zich vooral focust op de medische sector, mogen we die voor bijkomende opdrachten uitsluiten. Ze wil graag variatie in haar werkweek. Verder mogen we heel breed kijken, zowel qua sector als qua grootte van het bedrijf. Uitzendsector vormt bovendien geen probleem, hoewel ze geen ervaring heeft met uitzendcontracten.

Good to know

👌🏻 Bachelor Work & Organizational Psychology (behaald in 2012)

Ce profil vous intéresse ?

   Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

   0036N00000UnU0ZQAV xanthippe